Translate

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Ηχοθεραπεία: Επαφή με τους προγόνους μας

Ενδυναμώνοντας τον εαυτό μας

ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

18:30 - 21:30

Αλκαμένους 175
(μετρό Αττική)

Αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι κάτι για να ενισχύσεις την δύναμη σου, την ζωτικότητα σου, την αυτοπεποίθηση σου, την αγάπη προς τον εαυτό σου τότε σου προτείνουμε να έρθεις στο Βιωματικό Εργαστήρι Αυτοβελτίωσης με τη μέθοδο της Ηχοθεραπείας και αφορά την σύνδεση με τους προγόνους μας. 

Ο κάθε άνθρωπος είναι το παρελθόν το παρόν και το μέλλον του. Το παρελθόν δεν είναι μόνο ότι έχει ζήσει μέχρι σήμερα κάποιος, αλλά εμπεριέχει όλους τους προγόνους του και όλες τις ενέργειες και τις επιρροές που προέρχονται από αυτούς και τον επηρεάζουν με θετικό ή αρνητικό τρόπο στη ζωή του. 

Σε αυτό το εργαστήρι θα ενδυναμωθούμε ενεργειακά λαμβάνοντας όλα τα δώρα που έχει φέρει η Ψυχή μας από το "παρελθόν" είτε τα γνωρίζουμε είτε όχι.

Θα ξεκινήσουμε με έναν σούφικο διαλογισμό για να ανοίξουμε την καρδιά μας και τα υλικά μας όρια για να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε μέσα στο Χρόνο και να έρθουμε σε επαφή με τους προγόνους μας. Θα φωτίσουμε με την βοήθεια των ήχων (γκογκ και ηχογαβάθες) με προσοχή και ακρίβεια τη ζωή μας. Θα «δούμε» το παρελθόν, το παρόν και τις μη βιωμένες μας δυνατότητες ώστε να ενισχύσουμε την προσωπική μας ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. 


Μετά θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας στο «Χώρο της Ζωής» και με τη συνοδεία πάλι των ήχων θα αγγίξουμε όλο το φάσμα της ζωής μας επιτρέποντας στο υγειές "κομμάτι" που υπάρχει μέσα στον καθένα μας, στο ανεπηρέαστο "κομμάτι" από προσδιορισμούς και εμπόδια, να δονηθεί και να επηρεάσει συνολικά την οντότητά μας.


Χρειάζεται να φοράτε χαλαρά ρούχα και να έχετε μαζί σας ένα μπουκαλάκι νερό και ένα μαξιλάρι


Ώρα προσέλευσης 18:15


Συντονίστρια Δέσποινα Παλαμάρη
Πληροφορίες: 6973216895

Τόπος συνάντησης: Αλκαμένους 175
(Απέναντι από «το σπίτι του ηθοποιού» και κοντά στο μετρό Αττική)



φωτογραφικό υλικό από προηγούμενα σεμινάρια
foto by anna erodiou