Translate

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Ταντρική Αλχημεία: Μεταμορφώνοντας τις ερωτικές μας σχέσεις

"Συνάντηση με τα αρχέτυπα"


Κάθε Τετάρτη από 

7 Μάρτιου – 25 Απρίλιου

Αλκαμένους 175
(Μετρό Αττικής)

Όλοι οι άνθρωποι ζητάμε να δημιουργήσουμε την τέλεια ερωτική σχέση. Και οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουμε το άλλο μας μισό για να τα καταφέρουμε. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι ότι το άλλο μας μισό είναι μέσα μας. Είναι η αρχετυπική μορφή του  εσωτερικού μας άντρα ή της εσωτερικής μας γυναίκας. Και όσο αποφεύγουμε να τις συναντήσουμε τόσο καθυστερούμε να βιώσουμε την πληρότητα στις συντροφικές μας σχέσεις.

Στις 7 Μαρτίου  ξεκινάει ένας καινούργιος κύκλος ταντρικών συναντήσεων  που θα γίνεται κάθε Τετάρτη μέχρι τις 25 Απριλίου και θα αφορά τις αρχετυπικές μορφές του άντρα και της γυναίκας μέσα μας. 

Μέσα από μια θεραπευτική διαδικασία θα έρθουμε σε επαφή μαζί τους και θα πάρουμε πληροφορίες από αυτές για τη ζωή μας. Θα δούμε με ποιον τρόπο επηρεάζουν την συμπεριφορά μας, στην καθημερινότητα μας και πως μπορούμε να τις προσεγγίσουμε, να θεραπεύουμε τις πληγές τους και να μπορέσουμε να φέρουμε την μεταξύ τους σχέση σε αρμονία  ώστε να καταφέρουμε να έχουμε μια υγιή και ολοκληρωμένη ερωτική σχέση.

Επιπλέον θα έρθουμε σε επαφή με εκείνες τις ποιότητες που ονομάζουμε αρσενικές αλλά που όλοι έχουμε μέσα μας όπως το να είμαστε δημιουργικοί, περιπετειώδης, τολμηροί, αποφασιστικοί, το να παίρνουμε πρωτοβουλίες, αλλά και τις γυναικείες ποιότητές μας όπως το να είμαστε δεκτικοί, υπομονετικοί, διαισθητικοί, τρυφεροί με Ενσυναίσθηση και κατανόηση για τις καταστάσεις και τους άλλους ανθρώπους  και αφού τις αναγνωρίσουμε θα μάθουμε πώς να τις εκφράζουμε αυθόρμητα γνωρίζοντας καλύτερα τον εαυτό μας.

Συνήθως η εξωτερική πραγματικότητα είναι ένα καθρέφτισμα του εσωτερικού μας κόσμου και ο σύντροφος μας καθρεφτίζει την εσωτερική εικόνα που έχουμε στην ψυχή μας για το αντίθετο φύλο. Αν καταφέρουμε να κατανοήσουμε τον άντρα και τη γυναίκα μέσα μας και μπορέσουμε να αναπτύξουμε όλες τις ποιότητές μας τότε θα μπορέσουμε όχι μόνο να έρθουμε πιο κοντά στον σύντροφό μας αλλά και να χτίσουμε αρμονικές σχέσεις με τους γύρω μας. 

Ταντρικά ενεργειακά μασάζ, αναπνευστικές ασκήσεις, διαλογιστικές τεχνικές, ταντρικά και συστημικά παιχνίδια, διαλογισμοί, ήχοι από γκογκ και ηχογαβάθες θα συμβάλουν στο να κατανοήσουμε τι συμβαίνει μέσα μας, να θεραπεύουμε τα πληγωμένα μας μέρη και  να αφομοιώσουμε τις μεταμορφωτικές διαδικασίες που θα συμβούν σε αυτόν τον ταντρικό κύκλο.


Τα θέματα του 3ου κύκλου
● Συνάντηση με τα Αρχέτυπα
● Αναγνωρίζοντας τις αρχετυπικές ποιότητες στην Ζωή μας
● Άντρας-Γυναίκα  "ο χορός των ενεργειών" 
● Θεραπεύοντας τη σχέση μας με τα Αρχέτυπα
● Το ενεργειακό μασάζ yin-yang


Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973216895


Τόπος συνάντησης:Αλκαμένους 175
(Απέναντι από «το σπίτι του ηθοποιού», κοντά στο μετρό Αττική)



Όσοι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτον τον νέο ταντρικό κύκλο είναι απαραίτητο να επικοινωνήσουν με τη συντονίστρια.


4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΝΤΡΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 
«Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»


Σύντομο Βιογραφικό
H Δέσποινα Παλαμάρη είναι:  
Ηχοθεραπεύτρια (Ηχομασάζ & Συμβουλευτική μέσω του ήχου) 
Απόφοιτος του ινστιτούτου Νεο-κρανιοϊερής Θεραπείας.
Ενεργειακή θεραπεύτρια (master teacher Oshui Reiki & Karuna Reiki)

Συντονίζει Βιωματικά Σεμινά­ρια Αυτογνωσίας και Ταντρικά Σεμινάρια για την βελτίωση των σχέσεων. 
Διδάσκει Θεραπευτική Γιόγκα, τεχνικές χαλάρωσης και διαφορετικά είδη διαλογισμού (μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων, της σιωπής)

Η αγάπη της για τον Άνθρωπο την οδήγησε να γράψει "Το Φιλί της Πεταλούδας", ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης που μπορεί να βοηθήσει όποιον θέλει να περπατήσει στο μονοπάτι της μεταμόρφωσης.





Φωτογραφικό υλικό 
από προηγούμενα σεμινάρια