Translate

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Οι σωστοί γάμοι είναι ένα σπάνιο φαινόμενο

Οι διαφωνίες, οι συγκρούσεις και οι εντάσεις που δημιουργούνται από μια αταίριαστη σεξουαλική σχέση ή γάμο δεν θα υπήρχαν, αν τα ζευγάρια είχαν διαλέξει το ένα το άλλο με τον σωστό τρόπο. 
Τα ζευγάρια που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο ανάπτυξης και που ορίζουν έναν συγκεκριμένο σκοπό για τον γάμο τους, όπως είναι μια δημιουργική συνένωση για να γεννήσουν κάτι που θα ευεργετήσει την ανθρωπότητα, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα σεξουαλικής σύγκρουσης, έντασης ή καταπίεσης. Θα είναι σε θέση να ανυψώσουν το επίπεδο της επαφής τους στο συναισθηματικό, στο νοητικό και στο διαισθητικό πεδίο.

Επειδή οι σωστοί γάμοι είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ατομική μας περίπτωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χρησιμοποιώντας τον Νόμο της Θυσίας μεταξύ μας μέχρις ότου επέλθει η εξάγνιση. Επειδή οι άνθρωποι έχουν περιπλέξει τη ζωή τους, χρειάζονται μια μεγάλη χρονική περίοδο για να αναπροσανατολίσουν βαθμιαία τον γάμο τους προς την σωστή κατεύθυνση και τον σωστό σκοπό.

Οι περισσότερες συζυγικές και σεξουαλικές σχέσεις έχουν βασιστεί πάνω σε λαθεμένα θεμέλια και γι' αυτό πρέπει με προσοχή και επιμέλεια να χειριστούμε την κατάσταση, έτσι ώστε να μην καταστρέψουμε περισσότερες οικογένειες και σχέσεις. Πρέπει βαθμιαία να προσπαθήσουμε να συγχωνευθούμε συναισθηματικά με τον σύντροφό μας, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μαζί ομορφιά και αρμονία, να συγχωνευθούμε νοητικά για να δημιουργήσουμε μαζί ιδέες, σχέδια, έργα υπηρεσίας, βιβλία, εφευρέσεις και άλλα νοητικά παιδιά. Καθώς συνεχίζουμε να συγχωνευόμαστε σε βαθύτερα, πιο πνευματικά επίπεδα, η σεξουαλικά ενέργεια κατά φυσικό τρόπο θα εξαγνιστεί και θα έχουμε φυσιολογικές σχέσεις.

Στο σωστό φυσικό σεξ υπάρχει μια ανταλλαγή ενεργειών ανάμεσα στα λεπτοφυή σώματα των δυο συζύγων και ένας εμποτισμός από ανώτερα δημιουργικά σπέρματα στο συναισθηματικό, νοητικό και διαισθητικό σώμα. Οι περιοδικές επαφές έχουν σκοπό να συντονίσουν και να οργανώσουν το σώμα του άνδρα και της γυναίκας, καθώς και να εκφορτίσουν τα συσσωρευμένα σεξουαλικά "ερεθίσματα", αυξάνοντας έτσι την αρμονία.

Το σεξουαλικό πρόβλημα είναι ένα από τα μεγάλα προβλήματα του κόσμου. Θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεγάλη εξυπνάδα και σοφία, χρησιμοποιώντας ευρύτητα νου χωρίς να προκαταλαμβάνουμε ή να εκβιάζουμε τα αποτελέσματα.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Σεξ, Οικογένεια και Γυναίκα στην Κοινωνία