Translate

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Βιωματικό Εργαστήρι Αυτοβελτίωσης: «το φιλί της πεταλούδας»

«ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ»

Τον Οκτώβριο στο L.A Theater αρχίζει ένας καινούργιος κύκλος σεμιναρίων αυτοβελτίωσης βασισμένος πάνω στο βιβλίο της Δέσποινας Παλαμάρη «το φιλί της πεταλούδας» και αφορά τον μετασχηματισμό των ¨αρνητικών¨ συναισθημάτων, όπως συνηθίζουμε να τα λέμε, σε ενέργεια Αγάπης Κατανόησης και Δημιουργικότητας.

Οι συναντήσεις μας θα έχουν διάρκεια 2:30 ώρες και θα γίνονται κάθε Παρασκευή στις 19:30. 

Με την βοήθεια της ΗΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (Ενεργητικοί Διαλογισμοί, Κινητική Έκφραση, Θεατρικά και Συστημικά Παιχνίδια, Ταξίδια Φαντασίας, Διαλογιστικές Αναπνευστικές Ασκήσεις), των ΗΧΩΝ (ηχογαβάθες & γκογκ) και της ανθρώπινης επαφής θα περάσουμε μέσα από το μονοπάτι του Θυμού, του Φόβου, του Πόνου (εσωτερικός κριτής και εσωτερικό παιδί) για να συναντήσουμε τα αρχέτυπα του άντρα και της γυναίκας μέσα μας (Ταντρική Αλχημεία) και αφού τα φέρουμε σε ισορροπία θα έρθουμε σε επαφή με τους Προγόνους μας ώστε να ενδυναμώσουμε τα ταλέντα της ψυχής μας (Αρχέγονη Εμπιστοσύνη) και να οδηγηθούμε να συναντήσουμε τον Αληθινό Εαυτό μας, απελευθερώνοντας όλο το ενεργειακό δυναμικό μας ώστε να βιώνουμε γαλήνη και πληρότητα στην καθημερινότητα μας.


Τα συναισθήματα είναι μια σφαίρα, στον πυρήνα της οποίας υπάρχει η αγάπη. Στα εξωτερικά στρώματα της σφαίρας θα συναντήσουμε τον θυμό. Προχωρώντας προς το κέντρο θα βρούμε πρώτα τον φόβο και μετά τον πόνο. Χρειάζεται να περάσουμε μέσα από όλα αυτά τα στρώματα για να έρθουμε στο κέντρο μας. Για να μπορέσουμε να βιώσουμε ολοκληρωτικά την αγάπη χρειάζεται να μπορούμε να βιώνουμε τα συναισθήματα της επιβίωσης που είναι ο θυμός, ο φόβος και ο πόνος.
Αν αντιμετωπίσουμε τον θυμό, τον φόβο και τον πόνο, αλλάζει όλη η ενέργεια και ανοίγει ο δρόμος για να φτάσουμε στην πηγή μας που είναι φτιαγμένη από αγνή, καθαρή αγάπη.

Οι περισσότεροι από εμάς καταναλώνουμε πολλή ενέργεια για να αποφύγουμε τον θυμό, τον φόβο και τον πόνο και να διατηρήσουμε τα προβλήματα στη ζωή μας. 
Αν την ίδια ενέργεια την κατευθύνουμε ώστε να δούμε, να νιώσουμε και να κατανοήσουμε τα συναισθήματά μας, τότε θα βρεθούμε στο μονοπάτι της ελευθερίας. 
Αν κρατήσουμε την καρδιά μας ανοικτή, τότε θα έχουμε μια θετική στάση ζωής. Τότε θα βρισκόμαστε στο στάδιο της ανάπτυξης και θα είμαστε ανοικτοί στις εμπειρίες. Σε κάθε περίπτωση η επιλογή είναι δική μας. 
Είναι επιλογή του καθενός μας αν θα αφήσει την αγάπη να τον πλημμυρίσει. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται κάθε ένας από εμάς να είναι συνειδητός. Να γνωρίζει ποιος είναι, πού θέλει να οδηγηθεί και τι θέλει να βιώσει.


Συντονίστρια δέσποινα παλαμάρη 


Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: L.A. (Life n' Art) Theater
Κωνσταντινουπόλεως 82, Γκάζι ,   Μετρό Κεραμεικός


Πληροφορίες:   210 5789337  &   6973216895




Δείτε περισσότερα για το θυμό, το φόβο και τον πόνο στο: http://pulseoflove.blogspot.gr/2015/07/blogpost_15.html#more