Translate

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Το Ξύπνημα της Σεξουαλικής Ενέργειας

Βαδίζοντας στο Ταντρικό μονοπάτι

Ξυπνώντας το Φίδι της Φωτιάς
Κάθε Τετάρτη 20:30 – 23:00

Σχολή Χορού Μαίρης Βανδώρου - Τεχνοροή
Αλκαμένους 175
(κοντά στο μετρό Αττική)

Η Σεξουαλική μας ενέργεια είναι η κινητήριος δύναμη στη ζωή μας. Αυτή είναι που μας δίνει έμπνευση, που μας γεμίζει με ζωτικότητα, που μας κάνει δημιουργικούς, ερωτικούς με διάθεση να ΖΗΣΟΥΜΕ κι όχι απλά να επιβιώσουμε.

Όσο την καταπιέζουμε τόσο κοιμίζουμε τις αισθήσεις μας και από αποκοπτόμαστε από το σώμα μας. Οι σκέψεις μας επιβαρύνονται με αρνητικότητα και δεν έχουμε την δύναμη ούτε την διάθεση να είμαστε παρόντες στη ζωή μας. Αφήνουμε τις μέρες απλά να περνούν και περιμένουμε αυτόν τον έναν, τον "μοναδικό" σύντροφο που θα έρθει και θα μας ξυπνήσει από τον λήθαργο…


Όμως η αλήθεια είναι διαφορετική. Μπορούμε μόνοι μας να αναλάβουμε την ευθύνη της ζωής μας, να ξυπνήσουμε την ζωτικότητα μας, το σώμα μας και να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε τον εαυτό μας και τις στιγμές μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ξυπνήσουμε την σεξουαλική μας ενέργεια και να της επιτρέψουμε να μας παρασύρει στη ΖΩΗ!

Την Τετάρτη 17 Μαΐου βαδίζοντας στο Ταντρικό μονοπάτι με Κινητικούς Διαλογισμούς, Βιοενεργειακές Ασκήσεις, Ταντρικές Αναπνευστικές Τεχνικές και Διαλογιστικά Ταντρικά Παιχνίδια θα απελευθερώσουμε την μπλοκαρισμένη μας ενέργεια, θα ξυπνήσουμε σώμα και αισθήσεις και θα έρθουμε σε επαφή με τον άγριο, με τον αδάμαστο εαυτό μας, αυτό που ήμασταν κάποτε για να βιώσουμε συνειδητά ότι δεν χρειαζόμαστε κανέναν σύντροφο για να ξαναβρούμε την δύναμη, τη ζωντάνια και τη χαρά μας. 

Νιώθοντας την σεξουαλική μας ενέργεια να κυλάει αβίαστα στο σώμα μας μόνο τότε μπορούμε να κατανοήσουμε, βαθιά μέσα σε κάθε μας κύτταρο, ότι ο κόσμος της έκστασης και της ευδαιμονίας μας ανήκει

Η Τάντρα λέει: Η απόλαυση είναι στιγμιαία, ανήκει στο χρόνο. Η ευδαιμονία είναι μόνιμη και είναι πέρα από το χρόνο. Η απόλαυση έχει αρχή και τέλος. Η ευδαιμονία παραμένει για πάντα. 
Η απόλαυση έρχεται και φεύγει. Η ευδαιμονία δεν έρχεται ποτέ και δεν φεύγει ποτέ. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει περιστασιακά. Βρίσκεται ήδη στον βαθύτερο πυρήνα του είναι σου. Είναι η ίδια σου η συνειδητότητα!!!


ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 20:15


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ. 

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΧΑΛΑΡΑ ΡΟΥΧΑ



Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη 

Τόπος συνάντησης: Αλκαμένους 175
Απέναντι από «το σπίτι του ηθοποιού» και κοντά στο μετρό Αττική (κάθετη στην Αγίου Μελετίου)

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτήν την συνάντηση είναι απαραίτητο να επικοινωνήσουν με τη συντονίστρια.

Πληροφορίες: 6973216895