Translate

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΣΩΜΑ, Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Osho: Το σώμα είναι σοφό. Κι αν μπεις βαθιά μέσα του, τότε, σε ‘κείνα τα βάθη θα βρεις την ψυχή σου. Η ψυχή είναι κρυμμένη μέσα στα βάθη του σώματος. Η ψυχή είναι ο βαθύτερος πυρήνας του σώματος και το σώμα η εξωτερική περιφέρεια της ψυχής. 

ΣΩΜΑ 
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ 
.
Παρασκευή 
17 Φεβρουαρίου 
.
19:00-21:30

ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΖΩΗΣ
Απόλλωνος 4 
 Σύνταγμα


Σώμα, ο γνωστός άγνωστος…
Η ενέργεια και η συνειδητότητα, είναι οι πιο δυνατοί, οι πιο αποτελεσματικοί θεραπευτές που υπάρχουν. Το σώμα έχει ανά πάσα στιγμή την συναίσθηση των πάντων. Γνωρίζει τι σκέφτεται ο εγκέφαλος, ποια είναι η συναισθηματική κατάσταση που βρισκόμαστε και ποιες οι βαθύτερες πεποιθήσεις μας. Και αυτό γιατί όλα είναι καταγεγραμμένα στην κυτταρική του μνήμη.


Στο σεμινάριο αυτό χαλαρώνοντας το μυαλό και ανοίγοντας τη καρδιά μας, με την βοήθεια της ΗΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (Ηχογαβάθες & Γκονγκ), θα ταξιδέψουμε στο εσωτερικό μας Σύμπαν. Θα αφουγκραστούμε το σώμα μας, θα το νιώσουμε σε βάθος, θα του δώσουμε την ευκαιρία να μας μιλήσει και ταυτόχρονα θα προσεγγίσουμε το θεραπευτή μέσα μας. Θα ανακαλύψουμε όλο το δυναμικό μας ώστε αξιοποιώντας το, να μπορούμε να βαδίζουμε στο μονοπάτι της Ζωής με Υγεία, Ελευθερία και Συνειδητότητα.

-Κάθε πλάσμα που ζει και αναπνέει έχει το χάρισμα να θεραπεύει.

Χρειάζεται να έχετε μαζί σας δυο μπαλάκια του τένις και μια μακριά κάλτσα για να τα χρησιμοποιήσουμε σε μια ασκήση Αυτοθεραπείας...


Λόγω συγκεκριμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. 


Συμμετοχή: 20 ευρω

Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη

Πληροφορίες: 210-33 13 713 & 6973216895


ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΖΩΗΣ
Απόλλωνος 4 (1ος όροφος) 
Σύνταγμα