Translate

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Μεταμορφώνοντας τη Ζωή μας με "το φιλί της πεταλούδας"

Βιωματικό Εργαστήρι Αυτοβελτίωσης 2016- 2017

"το φιλί της πεταλούδας" 
Κάθε πρώτη και τρίτη Παρασκευή στους επόμενους μήνες 19:00-22:00 στο «Αλφαβητάρι της Ζωής» Απόλλωνος 4 Σύνταγμα (3’ από το μετρό) 

Έχεις τη Δύναμη και το Δικαίωμα να Αλλάξεις τη Ζωή σου και να αποκτήσεις περισσότερη Αγάπη και Ελευθερία. Δεν υπάρχει κανένας και τίποτα που να μπορεί να σε περιορίσει παρά μόνο ο "κατασκευασμένος" εαυτός σου,  η εμμονή σου στην αυτολύπηση και στη δυστυχία, ο τρόπος που αυτοτιμωρείσαι και τιμωρείς γιατί βαθιά μέσα σου πιστεύεις ότι "δεν αξίζεις την Αγάπη"...

Ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη στιγμή να πεις stop σε οτιδήποτε σε κρατά εγκλωβισμένο/η και να αναρωτηθείς;
«Αυτή τη Zωή θέλω να Zω;»
«Αυτή τη Ζωή Αξίζω να Ζω;»



Κι αν αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα για την πολυπόθητη αλλαγή έλα μαζί μας στο εργαστήρι αυτοβελτίωσης Μεταμορφώνοντας τη Ζωή μας με "το φιλί της πεταλούδας για να συναντήσεις Εσένα. 
Να αναγνωρίσεις ότι σε πληγώνει, σε εγκλωβίζει, σε περιορίζει, σε θυμώνει και γεμάτος/η κατανόηση να προσεγγίσεις τον πληγωμένο σου εαυτό μέσα από μια ¨άλλη¨ ματιά. Να τον αγκαλιάσεις και να τον θεραπεύσεις. 
Να θυμάσαι ότι ανοίγοντας την καρδιά σου και αντικρύζοντας τις πληγές σου, ανοίγεις ταυτόχρονα τα φτερά σου και είσαι έτοιμος να γνωρίσεις μια νέα ελευθερία που θα σε οδηγήσει στους ουρανούς της Αγάπης.

Ο πιο αποτελεσματικός θεραπευτής βρίσκεται μέσα σου
Η ενέργεια και η συνειδητότητα είναι οι πιο δυνατοί, οι πιο αποτελεσματικοί θεραπευτές που υπάρχουν αλλά, δεν θα είχαν καμιά δύναμη, αν το σώμα δεν ανταποκρινόταν. Το σώμα έχει ανά πάσα στιγμή την συναίσθηση των πάντων. Γνωρίζει τι σκέφτεται ο εγκέφαλος, σε ποια συναισθηματική κατάσταση βρισκόμαστε και ποιες είναι οι βαθύτερες πεποιθήσεις μας γιατί όλες είναι καταγεγραμμένες στην κυτταρική του μνήμη.


Αλλάζοντας την συνειδητότητά μας και τον τρόπο που κυλά η ενέργεια μέσα μας αλλάζει όχι μόνο το πως νιώθουμε το σώμα, αλλά και ο τρόπος που αντικρίζουμε τη ζωή. Μετουσιώνοντας, μεταμορφώνοντας αυτά που συνήθως λέμε "αρνητικά" συναισθήματα, αρχίζουμε να βαδίζουμε στο μονοπάτι της πληρότητας και της γαλήνης.


Η πολυπόθητη αλλαγή έρχεται μέσα από το σώμα και η Ηχοθεραπεία (Ενεργητικοί Διαλογισμοί, Κινητική Έκφραση, Θεατρικά και Συστημικά Παιχνίδια, Ταξίδια Φαντασίας, Διαλογιστικές Αναπνευστικές Ασκήσεις), ο Ήχος από τις ηχογαβάθες και τα γκογκ και η ανθρώπινη επαφή θα μας οδηγήσουν να νιώσουμε και να "ακούσουμε" το σώμα μας, να δούμε τις πληγές μας και να συνειδητοποήσουμε με ποιο τρόπο μπλοκάρουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας στην καθημερινότητά μας. 
Το ηχομασάζ που θα δεχτούμε σε κάθε μας συνάντηση, σε αυτό το βιωματικό εργαστήρι, θα μας διευκολύνει να αφομοιώσουμε με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις συνειδητοποιήσεις και θα μας  οδηγήσει ευκολότερα να βαδίσουμε στο μονοπάτι της μεταμόρφωσης. 


Τα θέματα των συναντήσεων μας 
Τα συναισθήματα είναι μια σφαίρα, στον πυρήνα της οποίας υπάρχει η αγάπη. Στα εξωτερικά στρώματα της σφαίρας θα συναντήσουμε τον θυμό. Προχωρώντας προς το κέντρο θα βρούμε πρώτα τον φόβο και μετά τον πόνο. Χρειάζεται να περάσουμε μέσα από όλα αυτά τα στρώματα για να έρθουμε στο κέντρο μας. Για να μπορέσουμε να βιώσουμε ολοκληρωτικά την αγάπη χρειάζεται να μπορούμε να βιώνουμε τα συναισθήματα της επιβίωσης που είναι ο θυμός, ο φόβος και ο πόνος. Αν αντιμετωπίσουμε τον θυμό, τον φόβο και τον πόνο, αλλάζει όλη η ενέργεια και ανοίγει ο δρόμος για να φτάσουμε στην πηγή μας που είναι φτιαγμένη από αγνή, καθαρή αγάπη. 

Στο εργαστήρι Μεταμορφώνοντας τη Ζωή μας με "το φιλί της πεταλούδας" θα περάσουμε μέσα από το μονοπάτι του Θυμού, του Φόβου και του Πόνου (εσωτερικός κριτής και εσωτερικό παιδί) για να συναντήσουμε τα αρχέτυπα του άντρα και της γυναίκας μέσα μας (Ταντρική Αλχημεία) και αφού τα φέρουμε σε ισορροπία θα έρθουμε σε επαφή με τους Προγόνους μας ώστε να ενδυναμώσουμε τα ταλέντα της ψυχής μας (Αρχέγονη Εμπιστοσύνη) και να οδηγηθούμε να συναντήσουμε τον Αληθινό Εαυτό μας, απελευθερώνοντας όλο το ενεργειακό δυναμικό μας ώστε να βιώνουμε την Αγάπη στην καθημερινότητα μας.


Οι συναντήσεις μας

"Μετουσιώνοντας τον θυμό μας":  7 & 21 Οκτωβρίου

"Εγώ και οι Φόβοι μου":  4 & 18 Νοεμβρίου

"Συναντώντας τον Εσωτερικό μας Κριτή": 2 Δεκεμβρίου

"Τα θέατρα έλεγχου της Ζωής μας" : 16 Δεκεμβρίου


Οι συναντήσεις μας συνεχίζονται και την νέα χρονιά το 2017

"Θεραπεύοντας το Εσωτερικό μας Παιδί": 13 & 20 Ιανουαρίου

"Ταξιδεύοντας στα συναισθήματα" : 3 Φεβρουαρίου
(διαλογισμός κάθαρσης)

"Γνωρίζοντας το Σώμα, τον Γνωστό Άγνωστο":  17 Φεβρουαρίου 

"Επαφή με τα Αρχέτυπα":  3  & 17 Μαρτίου

Επαφή με τους Προγόνους και Αρχέγονη Εμπιστοσύνη": 7 Απριλίου 

"Ο θρόνος" : 21 Απριλίου 

"Αγκαλιάζοντας τον Θεϊκό Εαυτό μας" : 5 Μαΐου

"Το πέταγμα της Πεταλούδας" : 19  Μαΐου





Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου
"το Aλφαβητάρι της Ζωής" 
Απόλλωνος 4  (1ος όροφος)
Σύνταγμα (3΄ από το μετρό)


Πληροφορίες   
2103313713  &  6973216895

Συντονίστρια 
Δέσποινα Παλαμάρη

Κόστος Συμμετοχής: 20 ευρώ 



namaste
despoina palamari



Δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε όλες τις συναντήσεις.



Ότι και να λες εσύ εγώ το ξέρω “είμαστε πεταλούδες”
γεννηθήκαμε με το χάρισμα της μεταμόρφωσης.

Απλά κάποιοι δεν μπαίνουν ποτέ μέσα στα κουκούλια τους 
άλλοι αποκοιμούνται μέσα σε αυτά
άλλοι όταν βγαίνουν δεν το πιστεύουν και δεν κουνάνε ποτέ τα φτερά τους
.
και άλλοι απολαμβάνουν το δώρο της αλλαγής την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ




Φωτογραφικό υλικό από τον προηγούμενο κύκλο 
"το φιλί της πεταλούδας" 
την περίοδο 2015- 2016

foto by Anna Erodiou


"μετουσιώνοντας το θυμό μας" 


'Εγώ και οι φόβοι μου" 




"ο εσωτερικός κριτής" 




Τα θέατρα έλεγχου της Ζωής μας  




"Θεραπεύοντας το Εσωτερικό μας Παιδί" 

επαφή με τα αρχέτυπα 



πρόγονοι και αρχέγονη εμπιστοσύνη 



Ο Θρόνος




Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την Δέσποινα Παλαμάρη στα: