Translate

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Να είσαι ο άντρας που χρειάζεται για να γίνει κι εκείνη η γυναίκα που ονειρεύεσαι

Ο πιο σημαντικός άντρας στη ζωή μίας γυναίκας δεν είναι ο πρώτος, αλλά εκείνος, που μετά από αυτόν, δεν θα υπάρχει με άλλον!!!

Να είσαι ο άντρας που χρειάζεται, κι εκείνη θα γίνει η γυναίκα που ονειρεύεσαι!!!

Γιατί η γυναίκα δε θέλει πολλά για να εντυπωσιαστεί. Έναν άντρα αληθινό θέλει, να την κρατάει από το χέρι και να προχωράνε μαζί. Έναν άντρα, που πάνω του θα μπορεί να ακουμπήσει και να νιώσει ασφαλής.

Δε θέλει υποσχέσεις και γλυκόλογα. Πράξεις θέλει η γυναίκα. Πράξεις που θα της δείχνουν ότι την αγαπάς και τη νοιάζεσαι, ότι είναι σύντροφος και συνοδοιπόρος σου. Και μια αγκαλιά μεγάλη και σφιχτή, που θα εξαφανίσει τους φόβους της και θα κοιμίσει τις ανασφάλειές της.

Δε θέλει να της χαρίσεις τον ουρανό με τ’ άστρα. Θέλει να φτιάξεις για πάρτη της τον κόσμο που εσύ μπορείς και να την κάνεις βασίλισσα. Όχι του κόσμου όλου, δεν τη νοιάζει, μα του κόσμου του δικού σου. Βασίλισσα της καρδιάς σου θέλει να είναι κι εσύ θα είσαι πάντα ο δικός της βασιλιάς.

Δε σε θέλει ατρόμητο και ήρωα η γυναίκα. Αληθινό σε θέλει, με τη δύναμη μα και τις αδυναμίες σου. Να μοιράζεσαι μαζί της τους φόβους και τα άγχη σου κι εκείνη θα είναι εκεί να σε στηρίζει σε ό, τι κάνεις.

Σε θέλει ντόμπρο η γυναίκα, να ξέρει πως την αλήθεια δεν την διαπραγματεύεσαι. Πως ο λόγος σου είναι λόγος αντρίκιος και ποτέ δε θα διανοηθείς να της πεις ψέμματα και να την κοροϊδέψεις. Να ξέρει πως τη σέβεσαι και την υπολογίζεις ακόμα κι όταν δεν είναι μπροστά.

Να τη διεκδικείς θέλει η γυναίκα. Να τη διεκδικείς ακόμα κι όταν την έχεις κατακτήσει. Να την κάνεις να νιώθει ότι είναι η μία και μοναδική γυναίκα που γουστάρεις κι εκείνη θα σου παραδίδεται άνευ όρων. 
Να την κοιτάς στα μάτια θέλει. Μη στρέφεις αλλού το βλέμμα όταν σου μιλάει, μα κοίτα την κατάματα και άφησέ την να διαβάσει κάθε σου σκέψη. Μονάχα έτσι θα μπορέσει να σε εμπιστευτεί και να σε αφήσει κι εκείνη να διαβάσεις τη δικιά της.

Και να την αγγίζεις σε κάθε ευκαιρία. 
Όχι μονάχα τις στιγμές που κάνεις έρωτα μαζί της, μα κάθε στιγμή να της χαρίζεις το άγγιγμά σου, για να νιώθει την παρουσία σου δίπλα της και να ηρεμείς τους δαίμονες που ώρες ώρες κυριεύουν το μυαλό της.

Και μην ξεχνάς πως η γυναίκα θέλει να σε θαυμάζει. Γιατί ότι και να λέει, κατά βάθος σε θέλει να στέκεις πάντα λίγο πιο ψηλά και στα μάτια της να είσαι μοναδικός.

Δε θέλει πολλά η γυναίκα για να εντυπωσιαστεί.
Εσένα μόνο.
Ατόφιο και αληθινό, σύντροφο, εραστή και φίλο.
Αγκάλιασέ την, άκουσέ την, αγάπησέ την.
Τόλμα να είσαι αληθινός για να μπορεί να σε εμπιστεύεται.

Κάνε τη να νιώσει το κοριτσάκι σου κι εκείνη θα γίνει η γυναίκα της ζωής σου.!!!

Μπάρμπυ Κορμαρή