Translate

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Τάντρα & Τσάκρα: Βιώνω τα δώρα της Ύπαρξης

Βιωματικά σεμινάρια αυτοβελτίωσης
26 Σεπτεμβρίου – 12 Δεκέμβριου 2018

Τάντρα και Τσάκρα 

Το μονοπάτι της παλλόμενης ενέργειας

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 20:15 - 23:00 
Αλκαμένους 175 (μετρό Αττική)

Ένας καινούργιος ταντρικός κύκλος ξεκινά και, αν το θελήσετε, θα περπατήσουμε μαζί στο μονοπάτι της παλλόμενης ενέργειας και θα κάνουμε μια πρώτη επαφή με τα ενεργειακά μας κέντρα (τσάκρα) μέσα από την ταντρική διαδικασία. 
Θα συνδεθούμε με την ενέργειά τους και με ένα πανέμορφο διαλογιστικό ταξίδι, «τον Χορό των Τσάκρα», θα κινηθούμε στο χώρο και στο χρόνο. Περνώντας μέσα από κάθε τσάκρα θα τα ενεργοποιήσουμε και:

Θα απελευθερώσουμε μπλοκαρίσματα από την κοιλιά μας και θα αφεθούμε, θα παραδοθούμε στη ροη, "απολαμβάνοντας"...
Θα βιώσουμε όλο το φάσμα της προσωπικής μας δύναμης. 
Θα έρθουμε σε επαφή με τις ποιότητες της αγάπης ανοίγοντας την καρδιά μας. 
Θα ανακαλύψουμε την αυθεντική φωνή μας τραγουδώντας το τραγούδι της ψυχής μας.
Για να φτάσουμε στο έκτο μας ενεργειακό κέντρο και με την «δύναμη του αετού» θα πετάξουμε πάνω από την ζωή μας, στο άχρονο του χρόνου φωτίζοντας το παρελθόν μας, παίρνοντας μηνύματα για το μέλλον μας. 
Και τέλος θα οδηγηθούμε στο έβδομο τσάκρα να γίνουμε Ένα με την Ύπαρξη.


Στην συνέχεια, από την επόμενη Τετάρτη 3 Οκτωβρίου και για 11 συναντήσεις θα ασχοληθούμε με το κάθε τσάκρα ξεχωριστά (2 συναντήσεις για κάθε ένα από τα 3 πρώτα τσάκρα) και μέσα από διαλογισμούς, ταντρικές αναπνοές και ασκήσεις, τελετουργικά, ταντρικά παιχνίδια και ενεργειακά μασάζ θα κατανοήσουμε καλύτερα τη λειτουργία τους, θα εξισορροπήσουμε την ενέργεια τους και θα τα εναρμονίσουμε μεταξύ τους ώστε:

• η ενέργεια να ρέει ελεύθερα μέσα μας
• να ζωντανέψει το σώμα μας και να ανοίξει η καρδιά μας
• να ελευθερωθεί το μυαλό μας από αρνητικά μοτίβα σκέψεων και
• να ενσωματωθεί το Πνεύμα μας με όλο το ερωτικό πάθος της Ζωής. 

Θα ολοκληρώσουμε τις συναντήσεις μας στις 12 Δεκέμβριου με το «Μασάζ των Τσάκρα» 


Συντονίστρια: Παλαμάρη Δέσποινα 
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 697 321 6895

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: Αλκαμένους 175
(Απέναντι από «το σπίτι του ηθοποιού» και κοντά στο μετρό Αττική)


Χρειάζεται να φοράτε χαλαρά ρούχα και να έχετε μαζί σας μια μικρή πετσέτα και ένα μπουκαλάκι νερό.


Όσοι θέλουν να έρχονται στις ταντρικές συναντήσεις μας είναι απαραίτητο να επικοινωνήσουν με τη συντονίστρια.




ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΑΚΡΑ

Η ζωή μας δεν είναι τίποτα άλλο από ένας ενεργειακός χορός που δεν σταματά ποτέ και συνεχώς αλλάζει μορφές, μέσα από ενεργειακές δονήσεις. 

Όπως χτυπά η καρδιά μας και αναπνέουν τα πνευμόνια μας, έτσι και τα τσάκρα στροβιλίζονται καθημερινά, ρουφώντας τη δύναμη της ζωής, το πράνα, από τα αόρατα ενεργειακά πεδία που υπάρχουν ολόγυρα μας. Μας ανανεώνουν, μας  δίνουν μια νέα αντίληψη σχετικά με το ποιοι είμαστε και μας εναρμονίζουν με την Ολότητα της Ύπαρξης.

Οι επαναλαμβανόμενες όμως αρνητικές σκέψεις, τα επαναλαμβανόμενα δύσκαμπτα συναισθηματικά μοντέλα και τα χρόνια διλήμματα αποτελούν ενδείξεις ότι η ενέργεια της ζωής παρεμποδίζεται στην πορεία της μέσα από τα τσάκρα. 

Για παράδειγμα όταν υπάρχει εγκλωβισμός στο πρώτο τσάκρα, το σεξουαλικό κέντρο η σχέση μας με τη σεξουαλικότητα έχει δυσκολίες, η ζωτική ενέργεια υποβαθμίζεται και η φλόγα μειώνεται. Γινόμαστε ευάλωτοι σε προβλήματα και ασθένειες των γενετήσιων οργάνων. Η σχέση μας με τη δουλειά γίνεται θέμα επιβίωσης και στερείται απόλαυσης. Επειδή ποτέ δεν καταφέρνουμε να νιώσουμε ότι μας φτάνουν αυτά που έχουμε, πιέζουμε τον εαυτό μας και ή γινόμαστε εργασιομανείς ή μπορεί να καταρρεύσουμε και να  μη βρίσκουμε κανένα νόημα σε τίποτα.

Αν δουλέψουμε άμεσα με τα τσάκρα μας, μπορούμε να μεταμορφώσουμε τις αρνητικές στάσεις και τα αρνητικά πρότυπα συμπεριφοράς, να ενισχυθούμε στους τομείς που νιώθουμε αδύναμοι και να βελτιώσουμε την υγεία, τη σεξουαλική μας ζωή, την επαγγελματική μας σταδιοδρομία και τις σχέσεις μας.

Όταν τα τσάκρα μας είναι ανοιχτά και έχουν καλή λειτουργία το σώμα μας πάλλεται, η καρδιά είναι ανοιχτή, ο νους είναι ελεύθερος από αρνητικές σκέψεις και το Πνεύμα μας νιώθει ενσωματωμένο στη ζωή. 



Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για όλα τα Ταντρικά σεμινάρια στο: