Translate

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Squirting: «Γυναικεία εκσπερμάτωση», τι χρειάζεται για να τη ζήσεις

Βιωματική εμπειρία

«Γυναικεία εκσπερμάτωση» λέγεται όπως είχα διαβάσει αν και όλοι συμφωνούσαν ότι ο όρος δεν είναι ακριβής. Εμείς οι γυναίκες δεν έχουμε σπέρμα για να εκσπερματώσουμε, έχουμε όμως δικά μας υγρά που μπορούν – με λίγη προσπάθεια- να βγουν και να μας κάνουν να νιώσουμε την απόλυτη ευτυχία που νιώθουν και οι άντρες.

Είχα ακούσει για το squirting πριν από μερικούς μήνες. Μου είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον η πληροφορία αλλά επειδή μάλλον δεν τα κατάφερνα να το πετύχω είχα καταλήξει ότι είναι αστικός μύθος ή ότι συμβαίνει μόνο σε μερικές γυναίκες που ανήκουν σε μια ειδική κατηγορία ή ότι είναι από τα γνωστά ψέματα που βλέπεις στις ταινίες ερωτικού περιεχομένου αλλά κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν μπορεί να κάνει.

Τότε λοιπόν που το άκουσα το είπα και στον άντρα μου. Εκείνος έδειξε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον και άρχισε να διαβάζει και να βλέπει βίντεο για το θέμα. Σχεδόν το είχε βάλει σκοπό στη σεξουαλική μας ζωή και ο γλυκός μου αγαπημένος έκανε ό,τι μπορούσε για να βρει το σωστό σημείο, στη σωστή στάση και στη σωστή στιγμή. Εν πάση περιπτώσει, δεν γινόταν, δεν τα καταφέρναμε, μετά από λίγο καιρό σταματήσαμε να ασχολούμαστε και τελικά το ξεχάσαμε.

Πριν από δύο μέρες, την ώρα που κάναμε έρωτα, σκέφτηκα να προσπαθήσω για άλλη μια φορά… που ξέρεις μπορεί αυτή τη φορά να το πετύχαινα. Θεωρητικά είχα όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οι συνθήκες ήταν τέλειες. Τα δάχτυλα του ερέθιζαν το σημείο G μου. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό στάδιο. Να βρει το σημείο G σου ακριβώς. Δεν είναι δύσκολο. Αν διαβάσεις κάποιο επιστημονικό εγχειρίδιο θα δεις ότι είναι περίπου 2 εκατοστά μακριά από την είσοδο του κόλπου και προς τα επάνω, δηλαδή προς την κοιλιά σου. Αν στο βρει θα το καταλάβεις κι αν θέλει βοήθεια για να βρει το δρόμο κάντε ένα google και θα βρείτε εκεί όλες τις οδηγίες!

Καθώς λοιπόν με πίεζε σ αυτό το σημείο άρχισα να νιώθω έναν γλυκό, παράξενο πόνο και την ανάγκη να πάω στην τουαλέτα. Αυτό είναι το σημάδι που πρέπει να περιμένεις. Να νομίζεις δηλαδή ότι θέλεις να πας στην τουαλέτα. Δεν θέλεις, πίστεψε με. Είναι ψεύτικο το συναίσθημα και είναι ουσιαστικά το σύνθημα ότι τώρα πρέπει να αφεθείς. Αφέθηκα λοιπόν αφού έτσι είχα διαβάσει. Η μάλλον δεν αφέθηκα ακριβώς. 
Αν έχεις μάθει, που όλες μας έχουμε μάθει, να κρατιόμαστε για να μην κατουρήσουμε έχεις σίγουρα γυμνάσει τους πυελικούς μύες σου. Ενώ λοιπόν συνεχίζεις να κρατάς την ανάγκη σου για να ουρήσεις στην πραγματικότητα – κι ενώ είσαι απολύτως ερεθισμένη, μόνο έτσι δουλεύει το τρικ- πρέπει να αρχίζεις να πιέζεις και να σπρώχνεις σαν να πρόκειται να γεννήσεις. (Μην προσπαθήσεις να το κάνεις αυτή τη στιγμή αν ας πούμε είσαι στο γραφείο σου καθισμένη. Πρέπει να είσαι σε φάση μεγάλου ερεθισμού). 

Καθώς λοιπόν σπρώχνεις προς τα έξω ενώ ταυτόχρονα κρατάς αυτό που νομίζεις ότι είναι ούρα, θα αρχίσεις να νιώθεις νερά να βγαίνουν από μέσα σου και να χύνονται στα πόδια σου. Και όταν λέω νερά, εννοώ πολλά νερά. Καθαρά, άοσμα, άχρωμα, ζεστά νερά που θα κάνουν το κρεβάτι σου λίμνη ενώ μέσα σου θα νιώσεις τόσο μεγάλη ευτυχία και γαλήνη που κανένας άλλος οργασμός δεν μπορεί να σου προσφέρει. Σαν να ολοκληρώθηκες, σαν να επιπλέεις μέσα σε νερά, σαν να ερωτεύεσαι, δεν ξέρω πώς να σου το πω αλλά είναι συγκλονιστική εμπειρία. 

Καμία σχέση με τις πορνό εικόνες που μπορεί να έχει πάρει κάπου το μάτι σου. Είναι απόλυτα ρομαντικό και γεμάτο αγάπη. Και αλήθεια σου λέω δεν είναι καθόλου δύσκολο να το καταφέρεις. Αρκεί να βρεθεί το σημείο G σου και να μην φοβηθείς να σφιχτείς και τελικά να αφεθείς. Οι περισσότερες από μας κι εγώ φυσικά φοβόμαστε μήπως και βγάλουμε ούρα. Απ' όσο διάβασα αυτό είναι αδύνατο να συμβεί. Οπότε δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να γίνει ατύχημα.

Να σου πω τελικά όμως ποια κατέληξα ότι είναι η μόνη προϋπόθεση που χρειάζεται για να το ζήσεις; Να είσαι με έναν άντρα που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Που όταν θα συμβεί δεν θα τρομάξει και δεν θα σε κοροϊδέψει ή θα σε κάνει να νιώσεις άβολα και που θα καταλάβει ότι αυτό που ζεις σου αξίζει και σε κάνει ευτυχισμένη. Αλήθεια σου λέω, και δεν θα το έλεγα αν είναι αλήθεια, νιώθεις όσο χρονών κι αν είσαι ότι ανακαλύπτεις το σεξ και τον έρωτα από την αρχή. Σαν να το κάνεις πρώτη φορά. Και φυσικά ερωτεύεσαι ξανά ή περισσότερο τον άντρα που είναι μαζί σου.

πηγή: http://joytv.gr/


Περισσότερες οδηγίες για έναν απογειωτικό οργασμό με την τεχνικη "Squirting"στο: 
https://tantra-yoga-events.blogspot.com/2018/07/squirting.html#more