Translate

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Έλα να κάνεις FaceYoga για να μάθεις τι είναι αυτό για το οποίο όλοι συζητούν!

Βιωματικό σεμινάριο FaceYoga 
με την Αλεξάνδρα Βεκιάρη

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ
19:30 -21:00

ΙΑΘΕΙΗΝ 
Αν. Ρωμυλίας και Θράκης 138 
Πετρούπολη


Υπάρχει, πλέον, ένας τρόπος εναλλακτικός, ασφαλής, φυσικός για να πάρετε την κατάσταση –κυριολεκτικά- στα χέρια σας και να διατηρήσετε το πρόσωπό σας σφριγηλό, ξεκούραστο και υγιές. Είναι η μέθοδος αυτοθεραπείας FaceYoga που ευθυγραμμίζει το πρόσωπο με το υπόλοιπο σώμα προσφέρoντάς του τα ανάλογα οφέλη με τη yoga. 


Στη Face Yoga ενεργοποιείς και δυναμώνεις τους μύες του προσώπου και του λαιμού, συνδυάζοντας ασκήσεις, δακτυλοπιέσεις (acupressure), μασάζ και αναπνοές. Οι ασκήσεις και ο συνδυασμός τους είναι κάτι δημιουργικό και ανεξάντλητο. Και φυσικά προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε προσώπου.

Με τη Face Yoga τα σφιγμένα χαρακτηριστικά χαλαρώνουν. Ελέγχεις τις εκφράσεις σου. Διορθώνεις τα λάθη σου. Γυμνάζεις τους μύες σου για να υποστηρίζουν σωστά τις λειτουργίες τους. Καταπολεμάς τη βαρύτητα και τη χαλάρωση. 

Κι αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη σου… κλείνει το μάτι! 
Η διάθεσή σου βελτιώνεται και η αυτοπεποίθηση σου απογειώνεται. Και αυτό δεν είναι ματαιοδοξία. Είναι ποιότητα ζωής.

Φόρεσε μαλακά ρούχα και φέρε μαζί σου έναν μικρό καθρέφτη!

Διάρκεια σεμιναρίου: 1 ½ ώρα

Τοπος διεξαγωγης σεμιναρίου: Ιαθειην - 
Αν. Ρωμυλιας και Θρακης 138 στην Πετρουπολη


Κρατήσεις θέσεων στα:
6973216895
6937032841 
2105744997



*H Αλεξάνδρα Βεκιάρη είναι FaceYogaSpecialist, πιστοποιημένη από το InternationalHolisticMedicineCollege, ενώ έχει παρακολουθήσει webinars με την WorldLeadingFaceYogaExpert, FumikoTakatsu και σεμινάρια με την DanielleCollins. 

Μετά από μια μεγάλη διαδρομή σε Πολιτικές Επιστήμες, Δημοσιογραφία, Επικοινωνία, Περιοδικά και Βιβλία, που υπηρέτησε για πολλά χρόνια με συνέπεια, έχει κάνει τη FaceYoga τρόπο ζωής και έχει αφοσιωθεί στην διάδοση της στην Ελλάδα.