Translate

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017

Τάντρα: "Απελευθερώνοντας τη σεξουαλική ενέργεια"

 Οκτώβριος – Νοέμβριος 2017

κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ στις 8:30 μμ

Αλκαμένους 175

Η σεξουαλική ενέργεια δεν είναι μια αρνητική δύναμη που μειώνει τον άνθρωπο σε επίπεδο ζώου αλλά ένα κλειδί που ανοίγει την πόρτα ανάμεσα στο πνεύμα και τον κόσμο της ύλης. Είναι μια θεία ώθηση που από τη μια μας κάνει ικανούς, κατεβάζοντάς την προς τα κάτω μέσα στο σώμα, να δημιουργούμε και να αναπαράγουμε τη ζωή και από την άλλη, μας δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφώνουμε τον άνθρωπο, εξυψώνοντας τον πάνω από το σκιώδη εαυτό του, σε ένα άνθρωπο πνευματικό που μπορεί να κατακτήσει τον θάνατο.

Η Σεξουαλική μας ενέργεια είναι η κινητήριος δύναμη στη ζωή μας. Αυτή είναι που μας δίνει έμπνευση, που μας γεμίζει με ζωτικότητα, που μας κάνει δημιουργικούς, ερωτικούς με διάθεση να ΖΗΣΟΥΜΕ κι όχι απλά να επιβιώσουμε.


Για να μπορούμε όμως να τιθασεύσουμε το "Δράκο της Φωτιάς" χρειάζεται να έχουμε καλή επαφή με το σώμα μας αυτόν τον γνωστό – άγνωστο.
Η ανάπτυξη του καθενός μας εξαρτάται από τη σχέση που έχει με το σώμα του. Το πόσο μπορούμε να απολαύσουμε τη Ζωή μας, τον σύντροφο μας εξαρτάται από το πόσο μπορούμε να απολαύσουμε τον εαυτό μας, το σώμα μας…
Το πόσο ανοιχτοί είμαστε να το αγαπήσουμε, να το αισθανθούμε, να το ακούσουμε και να ταξιδέψουμε στη χαρά και την απόλαυση μέσα από αυτό…

Το πρώτο πράγμα που διδάσκει η Τάντρα είναι: Αγαπήστε το σώμα σας, προστατέψτε το, σεβαστείτε το, φροντίστε το! Είναι δώρο Θεού! Συμπεριφερθείτε του σωστά, και θα σας αποκαλύψει μεγάλα μυστικά.

Η Τάντρα λέει: Αν δεν μπορέσεις να απολαύσεις τον εαυτό σου, δεν θα μπορέσεις να οδηγήσεις κανέναν στην Απόλαυση.

Κινητικοί Διαλογισμοί, Βιοενεργειακές Ασκήσεις, Ταντρικές Αναπνευστικές Τεχνικές, Ενεργειακά Μασάζ και Διαλογιστικά Ταντρικά Παιχνίδια θα μας επιτρέψουν σε αυτόν τον Ταντρικό κύκλο να απελευθερώσουμε την σεξουαλική μας ενέργεια και ανοίγοντας την καρδιά μας να μπούμε στον κόσμο της Δημιουργίας, της Χαράς και της Απόλαυσης!!!

Μόνο όταν ο νους μας είναι ελεύθερος από αρνητικές σκέψεις και από στερεοτυπικούς προσδιορισμούς ανυψώνεται και η συνείδηση μας αφυπνίζεται. Γίνεται Φως, Διαύγεια, Ευρυχωρία και αρχίζουμε να αισθανόμαστε την Ένωση μας με την Απεραντοσύνη (κοσμικός οργασμός)


Όποιοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν αυτό το Ταντρικό βιωματικό εργαστήρι είναι απαραίτητο να επικοινωνήσουν με τη συντονίστρια και να δηλώσουν την συμμετοχή τους στα μαθήματα

Μόλις συμπληρωθούν οι συμμέτοχες αυτός ο κύκλος μαθημάτων θα κλείσει για το ευρύ κοινό για να μπορέσουμε να εμβαθύνουμε στα μυστικά της Tάντρα και να μάθουμε να διαχειριζόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την σεξουαλική μας ενέργεια

ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣΣυντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6973216895


Τόπος συνάντησης: Αλκαμένους 175
(Απέναντι από «το σπίτι του ηθοποιού» και κοντά στο μετρό Αττική)


ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ 20:15

Χρειάζεται να φοράτε χαλαρά ρούχα και να έχετε μαζί σας μια μικρή πετσέτα και ένα μπουκαλάκι νερό


Επόμενες ταντρικές συναντήσεις

20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΝΤΡΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
"Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ"

➤2ος κύκλος Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2018
"Σεξουαλικά μυστικά"


➤3ος κύκλος Μάρτιος – Απρίλιος 2018
Ταντρική Αλχημεία: Συνάντηση με τα αρχέτυπα
Άντρας-Γυναίκα «ο χορός των ενεργειών»

Άντρας-Γυναίκα «ο χορός των ενεργειών»4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: ΔΩΡΕΑΝ ΤΑΝΤΡΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 
«Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

➤4ος κύκλος Μάιος 2018 
Τάντρα και Τσάκρα 
Βαδίζοντας στο μονοπάτι της παλλόμενης ενέργειας

➤5ος κύκλος Ιούνιος 2018
Ξυπνώντας το Φίδι της Φωτιάς"


Δεν είναι απαραίτητη η συμμετοχή σε όλους τους κύκλουςΘα υπάρχουν και κάποια μονοήμερα σεμινάρια για προχωρημένους με ειδικά θέματα όπως: 
· "Εκπαίδευση σε ταντρικά θεραπευτικά μασάζ"
· "shamanic tantra" 
· "Βιώνοντας τον κοσμικό οργασμό"
· "Διώχνοντας τις αρνητικές ενέργειες"
· Συστημική αναπαράσταση για ζευγάρια


Καθώς και 4 "κύκλοι γυναικών" για να ενισχύσουμε οι γυναίκες την θηλυκή μας δύναμη και να θρέψουμε ενεργειακά τη θηλυκή μας υπόσταση


Θα γίνουν και κάποιες διήμερες ταντρικές αποδράσεις εκτός Αθηνών. 
Η πρώτη προγραμματισμένη ταντρική απόδραση είναι στις 10 – 12 Νοεμβρίου TANTRA & SPA στα λουτρά της Αιδηψού με περιορισμένο αριθμό συμμέτοχων.