Translate

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

Ταντρικά μυστικά: "Φτιάχνοντας υγιείς ερωτικές σχέσεις"

ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΝΤΡΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Από 28 Απριλίου 
και για 4 Παρασκευές 
20:00-22:30

Κέντρο Ολιστικής Θεραπευτικής 
"Αμάλθεια"
 Βάρη Αττικής

Την Παρασκευή 28 Απριλίου και ώρα 20:00-22:30 αρχίζει ένας καινούργιος κύκλος ταντρικών σεμιναρίων (ανοικτός για όλους) που θα ολοκληρωθεί σε 4 συναντήσεις. 

Σε αυτόν τον κύκλο θα γνωρίσουμε εκείνα τα μυστικά που μπορούν να βελτιώσουν την ερωτική μας σχέση και να την κάνουν ικανή να κρατήσει την "ταντρική φλόγα" αναμμένη σε βάθος χρόνου.Και συνδέοντας την Αγάπη με την Σεξουαλικότητα, θα μάθουμε να Απολαμβάνουμε τον Εαυτό μας και να δημιουργούμε τις συνθήκες για να έχουμε Επιτυχημένες Ερωτικές Σχέσεις.


- Διαλογιστικές Αναπνοές, Ενεργειακά Μασάζ και Ταντρικά παιχνίδια θα μας μάθουν όχι μόνο να ρέουμε μέσα στις ενέργειες (αρσενικές και θηλυκές) αλλά και να καταφέρουμε να σταματάμε το χρόνο ζώντας στο εδώ και στο τώρα.

- Ασκήσεις Φαντασίας και Ενσυναίσθησης θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε την κατανόηση που χρειαζόμαστε ώστε να αντιλαμβανόμαστε την συναισθηματική κατάσταση του συντρόφου μας, τα θέλω και τις επιθυμίες του. 

- Ταυτόχρονα θα απελευθερωθούμε από δικούς μας εγκλωβισμούς και θα μάθουμε να εκφράζουμε ελεύθερα τα δικά μας θέλω, τη δική μας Επιθυμία, την δική μας Αλήθεια.

Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να φέρουμε την Ποικιλία και την Ποιότητα που χρειάζεται η σχέση μας και Απελευθερώνοντας το Σώμα μας, τον Εαυτό μας να περάσουμε από την Απόλαυση στην Ευδαιμονία.


Αναλυτικά οι συναντήσεις μας:
28 Απριλίου: «Το ξύπνημα της σεξουαλικής ενέργειας»
Ταντρικό Μυστικό: Ο εσωτερικός ρυθμός
Ταντρικό κλειδί: Η αμοιβαία αναπνοή Γιν-Γιανγκ

5 Μαΐου: «Βιώνοντας τις διαφορετικές ενέργειες» 
Ταντρικό Μυστικό: Ευελιξία
Ταντρικό κλειδί: Άσκηση της σεξουαλικής γιόγκα

12 Μαΐου: «Επικοινωνώντας την Αλήθεια μας»
Ταντρικό Μυστικό: Έκφραση 
Ταντρικό κλειδί: Η Αγκαλιά σαν μέσο θεραπείας

19 Μαΐου: «Από το εγώ στο εμείς»
Ταντρικό Μυστικό: Ενσυναίσθηση
Ταντρικό κλειδί: Ταντρικό Ενεργειακό Μασάζ Εξισορρόπησης


Συντονίστρια: Παλαμάρη Δέσποινα 


Όποιος ενδιαφέρεται να λάβει μέρος χρειάζεται να επικοινωνήσει εγκαίρως για να δηλώσει τη συμμέτοχη του.

Πληροφορίες: 6945 155 313  &  6973 216 895


Η Τάντρα λέει: Ο τελικός στόχος είναι η ενότητα!
Η Ταντρική ένωση είναι μια διαδικασία συγχώνευσης, ένα βαθύ άφημα με εμπιστοσύνη, όπου τα σώματα και οι ψυχές ενώνονται, αγκαλιάζονται, χορεύουν, τραγουδούν, χαϊδεύονται και απολαμβάνουν μέσα από μια όμορφη συμφωνία.
Μόνο μέσα από τον έρωτα και το ¨άφημα¨ μπορεί να αποκτήσει κάποιος την εμπειρία της βαθιάς ένωσης. Ο άνδρας και η γυναίκα μέσα από αυτήν την ένωση γίνονται Ένα. Γίνονται Αγάπη.

Η Tάντρα έχει σαν σκοπό να μεταμορφώσει αυτήν την Αγάπη σε Διαλογισμό, σε Φώτιση, σε μια Μυστικιστική Κορύφωση. (Ιερή Σεξουαλικότητα)
Έχει τη δυνατότητα να ανυψώσει τη σχέση του ζευγαριού, αφού οι πρακτικές της  μπορούν με τρόπο ευχάριστο και μοναδικό να προσφέρουν Υπερβατικές Εμπειρίες Απόλυτης Ένωσης και Μοναδικής Διέγερσης. 


Κάποια "μυστικά" που θα μάθουμε από την  Ταντρική Πρακτική είναι:

v    Σεξουαλική γιόγκα σε ζευγάρια: Ένα "παιχνίδι" για δύο.
Η καθημερινότητα, το άγχος και το στρες λειτουργούν αρνητικά στην σεξουαλική μας επιθυμία αλλά και στη διάθεση μας γενικώς. Βαδίζοντας στο μονοπάτι της Τάντρα γιόγκα με τρόπο παιχνιδιάρικο θα έχουμε σαν στόχο όχι μόνο τη βελτίωση της επικοινωνίας αλλά και την αύξηση της ενέργειας και της ζωτικότητας μας.
Κάνοντας κάποιες από τις στάσεις-asana της γιόγκα θα ηρεμήσουμε το μυαλό και θα αναζωογονήσουμε το σώμα με τέτοιο τρόπο ώστε να μαλακώσουμε την περιοχή της πυέλου. Έτσι βελτιώνουμε την κυκλοφορία του αίματος και προκαλούμε αύξηση της Libido


v    Ταντρικές αναπνοές
Με τις αναπνευστικές τεχνικές οι σύντροφοι χαλαρώνουν πρώτα το σώμα και το νου τους και μετά στρέφουν την προσοχή τους στην αναπνοή του συντρόφου τους. Κάποιες από τις αναπνοές που μπορούν να εφαρμόσουν είναι:
· «αρμονική αναπνοή» όπου εισπνέουν και εκπνέουν ταυτόχρονα
· «αμοιβαία αναπνοή» όπου όταν ο ένας εισπνέει, ο άλλος εκπνέει. 
· «Γιν-Γιανγκ αναπνοή» όπου αναπνέουν μέσα από το πρώτο και το τέταρτο ενεργειακό τους κέντρο
· «κυκλική αναπνοή» όπου ο ένας αναπνέει τον άλλον
· «μικροκοσμική τροχιά» όπου ο ένας αναπνέει εναλλάξ τον εαυτό του και τον σύντροφο του 

Είναι σημαντικό το ζευγάρι να μάθει να αναπνέει αργά και να εκπνέει πάντα βγάζοντας ήχο. Όσο μεγαλύτερη ένταση έχει η φωνή κατά την εκπνοή, τόσο μεγαλύτερη διάρκεια, βαθύτητα και δονητικότητα θα έχει ο οργασμός.


v    Διαλογισμός
Το μυαλό μέσα στην καθημερινότητα είναι πολυάσχολο. Τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, είναι  γεμάτο σκέψεις και δεν απολαμβάνει. 
H σκέψη είναι ο χειρότερος εχθρός της ελεύθερης ροής της σεξουαλικής ενέργειας. Την μπλοκάρει, την καταπιέζει, την εξαφανίζει και εμποδίζει την πραγματική ένωση μεταξύ των συντρόφων. 
Με την βοήθεια των διαλογισμών (ομαδικοί, ατομικοί, σε ζευγάρια, με κίνηση ή χωρίς) θα οδηγηθούμε στο να αδειάσουμε το μυαλό και να συντονίσουμε μεταξύ τους κάποια μέρη του σώματος που αλληλοσυγκρούονται ώστε να φέρουμε σε αρμονία το Σώμα και το Νου. 
Να οδηγηθούμε μέσα από τη Σιωπή στην Ειρήνη και την Απόλαυση μετασχηματίζοντας τις συνηθισμένες καθημερινές μας στιγμές σε Ιερές (Καθημερινή Έκσταση)v    Ενεργειακά Μασάζ
Τα Ενεργειακά μασάζ φέρνουν σε επαφή τις ψυχές των συντρόφων και τους συνδέουν με τις θετικές ενέργειες της Γης (θηλυκό στοιχείο, Ενέργεια) και του Ουρανού (αρσενικό στοιχείο, Πνεύμα).
Επίσης λειτουργούν θεραπευτικά καθώς:
. Απελευθερώνουν απο τυχόν μπλοκαρίσματα το σώμα και οδηγούν σε ηρεμία και ισορροπία 
· Εναρμονίζουν τα πέντε στοιχεία στο φυσικό και στο αιθερικό μας σώμα όπως το "Ενεργειακό μασάζ των 5 στοιχείων", (γη, νερό, φωτιά, αέρας και αιθέρας). 
· Καθαρίζουν και ενεργοποιούν τα ενεργειακά μας κέντρα όπως το "Μασάζ των Τσάκρα". 
· Διοχετεύουν προς τα έξω καταπιεσμένα συναισθήματα όπως του φόβου και του πόνου και αποκαθιστούν τη ζωτική ενέργεια όπως το μασάζ "Γιν –Γιανγκ". 
· Διεγείρουν τις αισθήσεις και οδηγούν στην Απόλαυση όπως το "Μασάζ των Αισθήσεων" ή το "Shiva-Shakti" μασάζ


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ


Κάθε συνάντηση είναι αυτοτελής. Δεν είναι απαραίτητη η παρουσία σε όλες τις συναντήσεις.


Συμμέτοχη: 30 ευρώ

Ειδικές τιμές για ζευγάρια και για όποιον παρακολουθήσει όλον τις συναντήσεις  (25 ευρω)


«Αμάλθεια» 
Εκπαιδευτικό κέντρο ολιστικής θεραπευτικής
Σερίφου 4 Δίλοφο Βάρη Αττικής

(Σύνορα με τη Βούλα. 
Η είσοδος είναι επί της Σερίφου 4). 

Στο GPS χρησιμοποίησε την διεύθυνση Σερίφου 2 Βάρη, 16672.
namaste
despoina palamariφωτογραφικό υλικό 

από προηγούμενες ταντρικές συναντήσεις