Translate

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

TANTRA ΚΑΙ SPA

ΣΤΑ ΙΑΜΑΤΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ

TANTRA ΚΑΙ SPA 

Το Σαββατοκύριακο των Βαϊων
7-9 Απριλίου

"9Queens"  
Φρύνης 9 
Λουτρά Αιδηψού


ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΥΕΞΙΑ, ΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ, ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΑΝΤΡΙΚΗ ΥΔΑΤΙΝΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

Αφήνοντας πίσω την καθημερινότητα, τις ευθύνες και τα "βιογραφικά" μας, χαλαρώνοντας το μυαλό και ανοίγοντας την καρδιά μας στο φιλόξενο τόπο της Αιδηψού και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο- υδροθεραπευτήριο "9Queens" θα έρθουμε σε επαφή με το σώμα και την ψυχή μας μέσα από εσωτερικές διαδρομές που θα μας προσφέρουν ηρεμία, γαλήνη και ευεξία.


Στο σεμιναριακό χώρο του "9Queens" με Ταντρικούς ενεργειακούς διαλογισμούς, διαλογιστικές αναπνευστικές τεχνικές και ταντρικά ενεργειακά μασάζ θα απελευθερώσουμε όλες τις εντάσεις που έχουμε εγκλωβίσει μέσα μας, από δυσκολίες συναισθηματικές ή επαγγελματικές που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα μας, και να βιώσουμε: 
· Σωματική Χαλάρωση και Αναζωογόνηση 
· Πνευματική Διαύγεια και 
· Συναισθηματική Απελευθέρωση

Στο χώρο του υδροθεραπευτηρίου με τις τεχνικές του watsu και του aqua sound massage μέσα στην ζέστη υδάτινη αγκαλιά του ιαματικού νερού θα έρθουμε σε επαφή με τον χαλαρό εαυτό μας δίνοντας του το χώρο και το χρόνο να αφεθεί και να παραδοθεί στην απόλαυση
Οι θεραπευτικοί ήχοι από το γκογκ και τις ηχογαβάθες θα γαληνέψουν το μυαλό μας και θα διευκολύνουν αυτό το εσωτερικό ταξίδι προς την ηρεμία, την ισορροπία και την απελευθέρωση.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ 
Το "9Queens" είναι ένα νεόκτιστο μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο και βρίσκεται στο παραδοσιακό κομμάτι των Λουτρών της Αιδηψού. Διαθέτει 9 άνετα δωμάτια και όλα παρέχουν πλήρεις παροχές και έχουν θέα στον Βόρειο Ευβοϊκό κόλπο. 

Το υδροθεραπευτήριο που υπάρχει στο χώρο λειτουργεί από το 1890.  Διαθέτει δύο ιδιόκτητες φυσικές ιαματικές πηγές και μπορείτε να απολύσετε την υδροθεραπεία και να δεχτείτε τις ευεργετικές ιδιότητες του ιαματικού νερού μέσα σε πισίνες, σε τζακούζι, στους καταρράκτες, στο χαμάμ και σε λουτήρες υδρομασάζ.
Το ιαματικό νερό της Αιδηψού που αναβλύζει από τις φυσικές αυτές πηγές (σε θερμοκρασία έως 82οC) είναι ένα από τα πλουσιότερα, σε πολύτιμα συστατικά, ιαματικά νερά σε ολόκληρο τον κόσμο για αιώνες. Χαρακτηρίζεται για τα πλούσια φυσικά και χημικά του στοιχεία και ενώσεις τα οποία του προσδίδουν βιολογικές δράσεις που βοηθούν στην πρόληψη, θεραπεία, αποκατάσταση και ευεξία.

Περισσότερα για το "9Queens" στο:
http://www.9queens.gr/

"9Queens" : Φρύνης 9, Λουτρά Αιδηψού, Εύβοια, ΤΚ.34300


Τιμή σεμιναρίου 185 ευρώ

Περιλαμβάνει: 
· Δυο διανυκτερεύσεις (Παρασκευή και Σάββατο)
· Δυο πρωινά και δυο γεύματα (Σάββατο και Κυριακή)
· Το σεμινάριο που θα γίνει Σάββατο (πρωί και απόγευμα) και Κυριακή (πρωί).  Περιλαμβάνει  Ταντρικούς ενεργειακούς διαλογισμούς, διαλογιστικές αναπνευστικές τεχνικές και Ταντρικά ενεργειακά μασάζ
· Τα event στο spa Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι. Περιλαμβάνει watsu και aqua sound massage και διαλογισμό με γκογκ καθώς θα πλέουμε στο ζεστό ιαματικό νερό της πισίνας

Στα ομαδικά δρώμενα της πισίνας την ώρα του σεμιναρίου το υδροθεραπευτήριο θα λειτουργεί μόνο για εμάς. 
Μπορείτε όμως τις ώρες εκτός σεμιναρίου να απολαύσετε το υδρόλουτρο στα ιαματικά νερά, το τζακούζι και το χαμάμ με extra κόστος, σε χαμηλή τιμή.


Χρειάζεται να έχετε μαζί σας:

  • 1 στρώμα γιόγκα
  • 1 κουβέρτα
  • Μαγιό, παρεό 
  • 1 πετσέτα θαλάσσης και 2 μικρές πετσέτες χεριών
  • 1 μικρό βάζο με μέλι και χοντρό αλάτι
  • Λάδι για μασάζ και ένα σεντόνι
  • 1-2 μαξιλάρια


Άφιξη Παρασκευή βράδυ και αναχώρηση Κυριακή απόγευμαΠληροφορίες 
22260-22328 & 6973216895

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, όποιος ενδιαφέρεται, χρειάζεται να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6973216895 και να κλείσει τη συμμέτοχη του βάζοντας μια προκαταβολή σε τραπεζικό λογαριασμό μέχρι τις 25 Μαρτίου


Ειδικές τιμές για τα ζευγάρια και για την ταντρική ομάδα της ΤετάρτηςΠερισσότερα για το aqua sound massage στο: 
http://pulseoflove.blogspot.gr/2014/06/aqua-sound-massage.html#more

και στο
https://www.youtube.com/watch?v=orxRiNDfk9M