Translate

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Τάντρα: Τιμώντας τη Γυναίκα

Ταντρικά Μυστικά μόνο για Γυναίκες

Κυριακή 19 Μαρτίου
17:30-20:30

«Αλφάβητο Ζωής»

Απόλλωνος 4 
 Σύνταγμα

Μια συνάντηση γυναικών που αφήνονται στη θηλυκή τους δύναμη και μοιράζονται την αγάπη της καρδιάς τους, δεχόμενες ταυτόχρονα τα δώρα της Ύπαρξης, είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που μπορούν να συμβούν.

Όλες μας  μέσα στην καθημερινότητά μας μοιράζουμε απλόχερα στους δικούς μας ανθρώπους αγάπη, στοργή, τρυφερότητα, νοιάξιμο, φροντίδα, περιποίηση και τις περισσότερες φορές υπερβαίνοντας τις δυνάμεις μας και καταπονώντας τον εαυτό μας. 

Γιατί ενώ μας έμαθαν να χαριζόμαστε δεν μας έμαθαν να μην ξοδευόμαστε!!!
Κανείς δεν μας είπε πως αν δεν έχουμε δεν μπορούμε και να δώσουμε!!!

Αυτή η συνάντηση λοιπόν θα είναι μια προσφορά στον εαυτό μας… 
Θα μας δώσουμε χρόνο να μας αγαπήσουμε και  να μας φροντίσουμε αλλά και να αφεθούμε στην τρυφερότητα και την αγάπη των άλλων γυναικών… 
Θα ξεφύγουμε από το χρόνο και τα πρέπει για να χαλαρώσουμε χωρίς σκέψεις μέσα στην θεραπευτική ενέργεια της αγάπης που έχει να μας προσφέρει το άφημα και η παράδοση μέσα στην θηλυκή ενέργεια

Με ένα τελετουργικό θα έρθουμε σε επαφή με την καρδιά μας και με κινητικούς και ενεργειακούς διαλογισμούς θα ανοίξουμε τα υλικά μας όρια στην ολότητα και θα ενισχύσουμε τις θηλυκές μας ποιότητες.  Και καθώς θα πλέουμε  στην αγκαλιά των ήχων (γκογκ και ηχογαβάθες) θα φέρουμε στο προσκήνιο την Ιερή Γυναίκα που υπάρχει μέσα μας και θα ενωθούμε μαζί της.
Στη συνέχεια θα χαλαρώσουμε με ένα θεραπευτικό μασάζ που θα μας προσφέρουν οι Ιερές Γυναίκες γύρω μας έτσι ώστε να "φορτιστούμε"  με την ενέργεια της αγάπης και να ανοίξουμε ολοκληρωτικά την καρδιά μας  

Ένας κύκλος γυναικών είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία, πολύ ενεργειακή και μπορεί να γίνει ιδιαίτερα θεραπευτική όχι μόνο για τις γυναίκες που λαμβάνουν μέρος αλλά και για όλη την ανθρωπότητα.
Όσο πιο συχνά μαζευόμαστε γυναίκες για να φροντίσουμε τον εαυτό μας, να ανοίξουμε την καρδιά μας, να  στηρίξουμε και  να  φροντίσουμε η μια την άλλη αλλά και  για να στείλουμε αγάπη στη μάνα Γη και σε όλους τους ανθρώπους γύρω μας τόσο πιο πολύ ανεβαίνει η δόνηση της ανθρωπότητας και γλυκαίνει η ενέργεια ολόγυρα μας. 
Με έναν τέτοιο ενεργειακό κύκλο, κύκλο προσφοράς και θεραπείας θα ολοκληρωθεί η τρίωρη συνάντηση μας 


Θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας λάδι για μασάζ, μια πετσέτα και μια ελαφριά κουβερτούλα 

Συμμέτοχη 30 ευρώ

Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη

Πληροφορίες: 210-33 13 713 & 6973216895

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 17:15

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: «Αλφάβητο Ζωής»
Απόλλωνος 4 (1ος όροφος) – Σύνταγμα