Translate

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Συναντώντας το εσωτερικό μας παιδί

Ηχοθεραπεία
 "Το εσωτερικό παιδί"

Σάββατο 11 Μαρτίου
18:00-22:30

Ajna Yoga Pilates Studio
Ιουστινιανού 6 
Θεσσαλονίκη


Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε ότι Γεννηθήκαμε για να Πάρουμε και να Δώσουμε Αγάπη και ότι η Συγχώρεση είναι μια ποιότητα Καρδιάς.
Μέσα από αυτήν την ποιότητα και με τη βοήθεια της Ηχοθεραπείας το Σάββατο 11 Μαρτίου κάνοντας μια ανάδρομη στο παρελθόν θα ταξιδέψουμε στο χρόνο για να συναντήσουμε το εσωτερικό μας παιδί. 
Περπατώντας στο νήμα της ζωής μας θα του δώσουμε την ευκαιρία να εκφράσει όλα αυτά που έχει κρατήσει στο πέρασμα των χρονών μέσα στην καρδούλα του αλλά και να θεραπεύσει τις πληγές του μέσα στην αγκαλιά μας.

Στη συνέχεια θα αιωρηθούμε στην στιγμή, μέσα στα απαλά υφάσματα στις κούνιες της aerial yoga και με την βοήθεια των ήχων από ηχογαβάθες και γκογκ θα βρεθούμε διαλογιστικά μέσα στον υδάτινο κόσμο της μήτρας για να βιώσουμε την γαλήνη, την ηρεμία αλλά και την βαθιά αγάπη που μας τύλιγε τότε. 
Την κατάλληλη στιγμή θα ξαναγεννηθούμε ενδυναμωμένοι, φέρνοντας μαζί μας εκείνες τις ποιότητες (δύναμη, αποφασιστικότητα, εμπιστοσύνη, ασφάλεια, αγάπη… ότι χρειάζεται ο καθένας μας…) που μας είναι απαραίτητες για να και να συνεχίσουμε να βαδίζουμε στο δρόμο της Ζωής μας με σιγουριά και ελευθερία.


Χρειάζεται να έχετε μαζί σας ένα κουκλάκι ή ένα ζωάκι που θα το χρησιμοποιήσουμε στις ασκήσεις, 3 μανταλάκια και 3 χρωματιστά χαρτόνια σε ότι σχήμα και χρώμα θέλετε


Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη

Επικοινωνία: 6973- 216895 & 2314020915


 Συμμετοχή: 35 ευρώ

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Ajna Yoga Pilates Studio
ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ
ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ 6 
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ




Βιογραφικό Σημείωμα
H Δέσποινα Παλαμάρη είναι Ηχοθεραπεύτρια (Ηχομασάζ & Συμβουλευτική μέσω του ήχου). Απόφοιτος του ινστιτούτου Νεο-κρανιοϊερής Θεραπείας. Ενεργειακή θεραπεύτρια (master teacher Oshui Reiki & Karuna Reiki)

Συντονίζει Βιωματικά Σεμινά­ρια Αυτοβελτίωσης και διδάσκει Θεραπευτική Γιόγκα, τεχνικές χαλάρωσης και διαφο­ρετικά είδη διαλογισμού (μέσω της αναπνοής, της κίνησης, των θεραπευτικών οραματισμών, των ήχων, της σιωπής)

Η αγάπη της για τον Άνθρωπο την οδήγησε να γράψει “Το Φιλί της Πεταλούδας”, ένα εγχειρίδιο αυτοβελτίωσης που μπορεί να βοηθήσει όποιον θέλει να περπατήσει στο μονοπάτι της μεταμόρφωσης.


Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την Δέσποινα Παλαμάρη στα: