Translate

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

"Ταντρικά μυστικά για επιτυχημένες ερωτικές σχέσεις"

ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΝΤΡΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ
Κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ  20:00-22:30 στο  "ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΖΩΗΣ"

2ος κύκλος 
Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2017

"Ταντρικά μυστικά 
για επιτυχημένες ερωτικές σχέσεις"


Η Τάντρα λέει: Ο τελικός στόχος είναι η ενότητα!
Η Ταντρική ένωση είναι μια διαδικασία συγχώνευσης, ένα βαθύ άφημα με εμπιστοσύνη, όπου τα σώματα και οι ψυχές ενώνονται, αγκαλιάζονται, χορεύουν, τραγουδούν, χαϊδεύονται και απολαμβάνουν μέσα από μια όμορφη συμφωνία.
Μόνο μέσα από τον έρωτα και το άφημα μπορεί να αποκτήσει κάποιος την εμπειρία της βαθιάς ένωσης. Ο άνδρας και η γυναίκα μέσα από αυτήν την ένωση γίνονται Ένα. Γίνονται Αγάπη.

Η Tάντρα έχει σαν σκοπό να μεταμορφώσει αυτήν την Αγάπη σε Διαλογισμό, σε Φώτιση, σε μια Μυστικιστική Κορύφωση (Ιερή Σεξουαλικότητα). Έχει τη δυνατότητα να ανυψώσει τη σχέση του ζευγαριού, αφού οι πρακτικές της μπορούν με τρόπο ευχάριστο και μοναδικό να προσφέρουν Υπερβατικές Εμπειρίες Απόλυτης Ένωσης και Μοναδικής Διέγερσης. 


Την Τέταρτη 11 Ιανουαρίου  και ώρα 20:00-22:30 στο "Αλφάβητο Ζωής" αρχίζει ο δεύτερος κύκλος ταντρικών σεμιναρίων "Ταντρικά μυστικά για επιτυχημένες ερωτικές σχέσεις". Θα ολοκληρωθεί σε 8 συναντήσεις και θα είναι κλειστός. Όποιος ενδιαφέρεται να λάβει μέρος χρειάζεται να επικοινωνήσει  εγκαίρως για να δηλώσει τη συμμέτοχη του. Σε αυτόν τον κύκλο θα γνωρίσουμε εκείνα τα μυστικά που μπορούν να βελτιώσουν την ερωτική μας σχέση και να την κάνουν ικανή να κρατήσει την "ταντρική φλόγα" αναμμένη σε βάθος χρόνου.

Όλα γύρω μας γυρίζουν με ταχύτητα φωτός. Από τα Χριστούγεννα βρισκόμαστε στο Πάσχα και από το Πάσχα στις καλοκαιρινές διακοπές και το μόνο που κάνουμε είναι να τρέχουμε και εμείς μαζί με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όταν κάποιος υπολογίζει το χρόνο, θα βιάζεται παντού και πάντα. 
Ακόμα και στα Ταντρικά παιχνίδια ή στη σεξουαλική πράξη. Σαν να μην έχει διάθεση να χαραμίσει το χρόνο του. Γι' αυτό ζητάνε οι άνθρωποι στιγμιαίο καφέ και στιγμιαίο σεξ. Με τον καφέ είναι εντάξει, στο σεξ όμως; 
Δεν μπορεί να υπάρξει στιγμιαία επαφή ή στιγμιαίο σεξ. Δεν πρόκειται για δουλειά και δεν σηκώνει βιασύνη. Με τη βιασύνη καταστρέφεται η στιγμή. Χάνεται η ουσία του ζητήματος. 
Είναι όμορφο να παίζει κάποιος με το σώμα ενός άλλου και ο άλλος να παίζει με το δικό του και να το απολαμβάνουν χωρίς να υπάρχει ανάγκη να σκέφτονται τον οργασμό. Είναι διασκέδαση! Είναι το δώρο του Θεού. Μόνο να το απολαμβάνει μπορεί κάποιος και να το χαίρεται. Έτσι συμμετέχει στο μεγάλο πανηγύρι της Ύπαρξης.

Διαλογιστικές Αναπνοές, Ενεργειακά Μασάζ και Ταντρικά παιχνίδια θα μας μάθουν όχι μόνο να ρέουμε μέσα στις ενέργειες  (αρσενικές και θηλυκές) αλλά και να καταφέρουμε να σταματάμε το χρόνο ζώντας στο εδώ και στο τώρα. Ασκήσεις Φαντασίας και Ενσυναίσθησης θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε την κατανόηση που χρειαζόμαστε ώστε να αντιλαμβανόμαστε την συναισθηματική κατάσταση του συντρόφου μας, τα θέλω και τις επιθυμίες του. 
Ταυτόχρονα θα απελευθερωθούμε από δικούς μας εγκλωβισμούς και θα μάθουμε να εκφράζουμε ελεύθερα τα δικά μας θέλω, τη δική μας Επιθυμία, την δική μας Αλήθεια. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να φέρουμε την Ποικιλία και την Ποιότητα που χρειάζεται η σχέση μας και Απελευθερώνοντας το Σώμα, τον Εαυτό μας να περάσουμε από την Απόλαυση στην Ευδαιμονία


Η Τάντρα λέει: Η απόλαυση είναι στιγμιαία, ανήκει στο χρόνο. Η ευδαιμονία είναι μόνιμη και είναι πέρα από το χρόνο. 
Η απόλαυση έχει αρχή και τέλος. Η ευδαιμονία παραμένει για πάντα. 
Η απόλαυση έρχεται και φεύγει. Η ευδαιμονία δεν έρχεται ποτέ και δεν φεύγει ποτέ. 
Δεν είναι κάτι που συμβαίνει περιστασιακά. Βρίσκεται ήδη στον βαθύτερο πυρήνα του είναι σου. 
Είναι η ίδια σου η συνειδητότηταΑναλυτικά οι συναντήσεις μας:
11  Ιανουαρίου: «το ξύπνημα της σεξουαλικής ενέργειας»
Ταντρικό Μυστικό: Ο εσωτερικός ρυθμός
Ταντρικό κλειδί: Η αμοιβαία αναπνοή Γιν-Γιανγκ

18  Ιανουαρίου: «βιώνοντας τις διαφορετικές ενέργειες»  Ταντρικό Μυστικό: Ευελιξία
Ταντρικό κλειδί: Άσκηση της σεξουαλικής γιόγκα          
                                               
25 Ιανουαρίου: «Επικοινωνώντας την Αλήθεια μας»
Ταντρικό Μυστικό: Έκφραση 
Ταντρικό κλειδί: Η Αγκαλιά σαν μέσο θεραπείας


31 Ιανουαρίου: «Από το εγώ στο εμείς»
Ταντρικό Μυστικό: Ενσυναίσθηση
Ταντρικό κλειδί: Ενεργειακό Μασάζ Φαντασίας και Ενσυναίσθησης  


8 Φεβρουαρίου: «Ρέοντας στην Αγάπη»
Ταντρικό Μυστικό: Αρχέγονη Εμπιστοσύνη
Ταντρικό κλειδί: Λιώνοντας το  Φόβο της Αγάπης


15 Φεβρουαρίου: «Θέατρα έλεγχου και συντροφικότητα»
Ταντρικό Μυστικό: Συνειδητότητα


22 Φεβρουαρίου: «Ελευθερία και Αποδοχή»
Ταντρικό μυστικό: Απελευθερώνοντας την Σεξουαλική Ενέργεια
Ταντρικό κλειδί: Η Αρμονική αναπνοή


1η Μαρτίου: «Shiva – Shakti world»
Ταντρικό κλειδί: Το Ενεργειακό Μασάζ  Σίβα- Σάχτι


Ειδικότερα μέσα από την  Ταντρική Πρακτική θα μάθουμε περισσότερα για τις:

Ταντρικές αναπνοές
Με τις αναπνευστικές τεχνικές οι σύντροφοι χαλαρώνουν πρώτα το σώμα και το νου τους και μετά στρέφουν την προσοχή τους στην αναπνοή του συντρόφου τους. Κάποιες από τις αναπνοές που μπορούν να εφαρμόσουν είναι:
· «αρμονική αναπνοή» όπου εισπνέουν και εκπνέουν ταυτόχρονα
· «αμοιβαία αναπνοή» όπου όταν ο ένας εισπνέει, ο άλλος εκπνέει. 
· «Γιν-Γιανγκ αναπνοή» όπου αναπνέουν μέσα από το πρώτο και το τέταρτο ενεργειακό τους κέντρο
· «κυκλική αναπνοή» όπου ο ένας αναπνέει τον άλλον
· «μικροκοσμική τροχιά» όπου ο ένας αναπνέει εναλλάξ τον εαυτό του και τον σύντροφο του 

Είναι σημαντικό το ζευγάρι να μάθει να αναπνέει αργά και να εκπνέει πάντα βγάζοντας ήχο. Όσο μεγαλύτερη ένταση έχει η φωνή κατά την εκπνοή, τόσο μεγαλύτερη διάρκεια, βαθύτητα και δονητικότητα θα έχει ο οργασμός.


Διαλογιστικές τεχνικές και διαλογισμοί για ζευγάρια
Το μυαλό μέσα στην καθημερινότητα είναι πολυάσχολο. Τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, είναι  γεμάτο σκέψεις και δεν απολαμβάνει. H σκέψη είναι ο χειρότερος εχθρός της ελεύθερης ροής της σεξουαλικής ενέργειας. Την μπλοκάρει, την καταπιέζει, την εξαφανίζει και εμποδίζει την πραγματική ένωση μεταξύ των συντρόφων. 
Με την βοήθεια των διαλογισμών (ομαδικοί, ατομικοί, σε ζευγάρια, με κίνηση ή χωρίς) θα οδηγηθούμε στο να αδειάσουμε το μυαλό και να συντονίσουμε μεταξύ τους κάποια μέρη του σώματος που αλληλοσυγκρούονται ώστε να φέρουμε σε αρμονία το Σώμα και το Νου. 
Να οδηγηθούμε μέσα από τη Σιωπή στην Ειρήνη και την Απόλαυση μετασχηματίζοντας τις συνηθισμένες καθημερινές μας στιγμές σε Ιερές (Καθημερινή Έκσταση)


Ενεργειακά Μασάζ
Τα Ενεργειακά μασάζ φέρνουν σε επαφή τις ψυχές των συντρόφων και τους συνδέουν με τις θετικές ενέργειες της Γης (θηλυκό στοιχείο, Ενέργεια) και του Ουρανού (αρσενικό στοιχείο, Πνεύμα).
Επίσης λειτουργούν θεραπευτικά καθώς: 
· Εναρμονίζουν τα πέντε στοιχεία στο φυσικό και στο αιθερικό μας σώμα όπως το "Ενεργειακό μασάζ των 5 στοιχείων", (γη, νερό, φωτιά, αέρας και αιθέρας). 
· Καθαρίζουν και ενεργοποιούν τα ενεργειακά μας κέντρα όπως το "Μασάζ των Τσάκρα". 
· Διοχετεύουν προς τα έξω καταπιεσμένα συναισθήματα όπως του φόβου και του πόνου και αποκαθιστούν τη ζωτική ενέργεια όπως το μασάζ "Γιν –Γιανγκ". 
· Διεγείρουν τις αισθήσεις και οδηγούν στην Απόλαυση όπως το "Μασάζ των Αισθήσεων" ή το "Shiva-Shakti" μασάζΣυντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

Πληροφορίες: 210-33 13 713 & 6973216895


ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΖΩΗΣ
Απόλλωνος 4 (1ος όροφος) 
Σύνταγμα