Translate

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Τάντρα: Παιχνιδίζοντας με τις Αισθησεις

 ΤΟ "ΞΥΠΝΗΜΑ" ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ

Τέταρτη 30 Νοεμβρίου
20:00 - 22:30

ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΖΩΗΣ
Απόλλωνος 4 - Σύνταγμα

Συνεχίζοντας το ταξίδι μας στο Ταντρικό Μονοπάτι θα πούμε Nαι σε όλο το ερωτικό πάθος της Ζωής και κάνοντας ¨όχημα¨ τις αισθήσεις μας θα οδηγηθούμε πέρα από την Επιθυμία στην Απόλαυση!


Συνήθως στην καθημερινότητα μας δεν συμμετέχουν ολοκληρωτικά οι αισθήσεις μας και με αυτόν τον τρόπο γίνονται όλο και λιγότερο ευαίσθητες. Με την ελαττωμένη τους ευαισθησία δεν είμαστε σε θέση να νιώθουμε ούτε το σώμα μας ούτε τα συναισθήματά μας. Τότε σταματάμε να είμαστε ευαίσθητοι, συγκεντρωνόμαστε στο κεφάλι και αντί να αισθανόμαστε απλά σκεφτόμαστε. 

Η Tantra λέει: Είναι όμορφο να είσαι ευαίσθητος. Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι, να γεύεσαι να μυρίζεις, να ακούς, να ¨βλέπεις¨ και να αγγίζεις όχι μόνο τον σύντροφο σου αλλά και τον εαυτό σου. Γιατί αν δεν μπορέσεις να απολαύσεις τον εαυτό σου, δεν θα μπορέσεις να βοηθήσεις κανένα να απολαύσει. 

Και όσο πιο ευαίσθητος είσαι, τόσο περισσότερο αισθάνεσαι, τόσο πιο ζωντανός γίνεσαι. Επιτρέπεις περισσότερη ζωή να μπει στο εσωτερικό σου Είναι…

Η Tantra λέει: Δέξου αυτό που είσαι και κινήσου με κάθε ενέργεια έχοντας βαθιά ευαισθησία, κατανόηση και αγάπη. Κινήσου μαζί του. Τότε κάθε επιθυμία γίνεται όχημα για να πας πέρα από αυτή. Κάθε ενέργεια γίνεται βοηθός και τότε το ίδιο το σώμα είναι ένας ναός, ένας ιερός τόπος…


Συντονίστρια Δέσποινα Παλαμάρη 

Πληροφορίες: 210-33 13 713  &  6973216895


Επόμενη συναντήση: 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 
......"the secret touch"......


ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ. 
Δεν είναι υποχρεωτική η συμμετοχή σε όλες τις συναντήσεις 

Ώρα προσέλευσης 19:45


ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΖΩΗΣ
Απόλλωνος 4 (1ος όροφος)
Σύνταγμα