Translate

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Τάντρα : ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΑΝΤΡΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

1ος κύκλος Οκτώβριος – Δεκέμβριος  2016

Τάντρα: Σώμα, αυτός ο γνωστός - άγνωστος


ΚΑΘΕ ΤΈΤΑΡΤΗ 20:00-22:30
«Αλφάβητο Ζωής» 
Απόλλωνος 4     Σύνταγμα 

Πρώτο μέρος: Απελευθέρωσε το σώμα σου, βρες πάλι τη Ζωντάνια σου, τη Χαρά σου…

Από Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 20:00- 22:30 και κάθε Τετάρτη μέχρι τις  16 Νοεμβρίου στο κέντρο εκπαίδευσης και συμβουλευτικής «Αλφάβητο Ζωής» Απόλλωνος 4 στο Σύνταγμα. 

Αν νιώθεις ότι η “ακαμψία” και ο έλεγχος κυριαρχούν το μυαλό σου και ότι έχεις σταματήσει να ρέεις με τη Ζωή, αν τα “κλειδώματα” στο σώμα σου είναι πια τόσα πολλά που δεν αντέχεις άλλο, αν έχεις χάσει την Χαρά σου και μαζί την ικανότητα σου να απολαμβάνεις και θέλεις να αρχίσεις πάλι να ζεις τότε χρειάζεται να αφήσεις το Εγώ σου και να επιτρέψεις στη ευφυΐα του σώματος σου να βγει στο προσκήνιο. 

Και για να γίνει αυτό ο τρόπος είναι απλός: Κίνηση και Αναπνοή


Χρειάζεται να ξυπνήσει το σώμα  και να του δώσεις το χώρο και το χρόνο για να το νιώσεις, να το ακούσεις. Να του επιτρέψεις να κινηθεί και να εκφραστεί για να αρχίσει να ξεκλειδώνει και να σε οδηγήσει στη Χαρά και στην Ευχαρίστηση. 

Γιατί όταν η ενέργεια ρέει ανεμπόδιστη μέσα στο σώμα μόνο τότε μπορεί πραγματικά ο καθένας μας να νιώσει Ευχαρίστηση. Κι όταν η Ευχαρίστηση γίνει δεκτή από εμάς με εμπιστοσύνη τότε ρέει στην καρδιά μας και γίνεται Απόλαυση. 

Το πρώτο πράγμα λοιπόν που διδάσκει η Τάντρα είναι: 
Αγαπήστε το σώμα σας, προστατέψτε το, σεβαστείτε το, φροντίστε το! Είναι δώρο Θεού! Συμπεριφερθείτε του σωστά, και θα σας αποκαλύψει μεγάλα μυστικά. 

Η ανάπτυξη του καθενός μας  εξαρτάται από τη σχέση που έχει με το σώμα του. Το πόσο μπορούμε να απολαύσουμε τη Ζωή μας, τον σύντροφο μας εξαρτάται από το πόσο μπορούμε να απολαύσουμε τον εαυτό μας, το σώμα μας… 
Το πόσο ανοιχτοί είμαστε να το αγαπήσουμε, να το αισθανθούμε, να το ακούσουμε, να ταξιδέψουμε στη χαρά και την απόλαυση μέσα από αυτό…

Η Τάντρα λέει: Αν δεν μπορέσεις να απολαύσεις τον εαυτό σου, δεν θα μπορέσεις να οδηγήσεις κανέναν στην Απόλαυση.

Κινητικοί Διαλογισμοί, Βιοενεργειακές Ασκήσεις, Ταντρικές Αναπνευστικές Τεχνικές, Ενεργειακά Μασάζ και Διαλογιστικά Ταντρικά Παιχνίδια θα μας επιτρέψουν σε αυτόν τον Ταντρικό κύκλο να απελευθερώσουμε την εγκλωβισμένη ενέργεια και ανοίγοντας την καρδιά μας να μπούμε στον κόσμο της Χαράς και της Απόλαυσης!!!

Μόνο όταν ο νους μας είναι ελεύθερος από αρνητικές σκέψεις και από στερεοτυπικούς προσδιορισμούς ανυψώνεται και η συνείδηση μας αφυπνίζεται. Γίνεται Φως, Διαύγεια, Ευρυχωρία και αρχίζουμε να αισθανόμαστε την Ένωση μας με την Απεραντοσύνη (κοσμικός οργασμός) 


Δεύτερο μέρος: Παιχνιδίζοντας με τις Αισθήσεις…

Στις 4 επόμενες συναντήσεις μας από 23 Νοεμβρίου μέχρι 14 Δεκεμβρίου θα ταξιδέψουμε στον κόσμο των αισθήσεων και θα τους επιτρέψουμε να μας μάθουν τα δικά τους μυστικά. 
Μουσική, Χορός, Αναπνοές, Διαλογιστικά Παιχνίδια και “Ταντρικά Εδέσματα”  θα πρωταγωνιστήσουν στο δεύτερο μέρος το 1ου κύκλου επιτρέποντας  στις αισθήσεις μας να ξυπνήσουν και να μας προσφέρουν μας την ευκαιρία να βιώσουμε με μοναδικό τρόπο, στιγμές Απελευθέρωσης, Χαράς, Αγάπης, Μοιράσματος και Ένωσης!

Η Τάντρα λέει:  Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι, να γεύεσαι να μυρίζεις, να ακούς, να ¨βλέπεις¨ και να αγγίζεις όχι μόνο τον σύντροφο σου αλλά και τον εαυτό σου. Γιατί αν δεν μπορέσεις να απολαύσεις τον εαυτό σου, δεν θα μπορέσεις να βοηθήσεις κανένα να απολαύσει. Αν δεν είσαι πραγματικά ικανοποιημένος με τον εαυτό σου, δεν μπορείς να υπηρετείς και να προσφέρεις στους άλλους. Δεν μπορείς να τους βοηθήσεις να πετύχουν την δική τους ικανοποίηση.




οι επόμενοι κύκλοι
2ος κύκλος Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2017
"Ταντρικά μυστικά για επιτυχημένες ερωτικές σχέσεις"
 4 Ιανουαρίου - 22 Φεβρουαρίου 

3ος κύκλος 1 Μαρτίου – 5 Απριλίου 2017
Ταντρική Αλχημεία: Συνάντηση με τα αρχέτυπα
Άντρας-Γυναίκα  «ο χορός των ενεργειών»

4ος κύκλος  19 Απριλίου- 17 Μαΐου 
Τάντρα και Τσάκρα: Το μονοπάτι της παλλόμενης ενέργειας


Οι ταντρικές μας συναντήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τον Ιούνιο με ειδικά θέματα όπως :
  • "shamanic tantra" 
  • "η τέχνη της καθημερινής έκστασης" 
  • "βιώνοντας τον κοσμικό οργασμό" 


Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη 

Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: 
Κέντρο εκπαίδευσης και συμβουλευτικής  
«Αλφάβητο Ζωής» 
Απόλλωνος 4 (1ος όροφος)    Σύνταγμα (3΄ από το μετρό)

Πληροφορίες: 210-33 13 713 & 6973216895

Ειδικές τιμές για ζευγάρια