Translate

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Κρατώντας καθαρή την σεξουαλική μας ενέργεια

Η σεξουαλική σχέση σε αυτό το επίπεδο ανακατεύει την αυρική σας ενέργεια με την αυρική ενέργεια του άλλου ατόμου. Αυτές οι δυνατές συνδέσεις, άσχετα από το πόσο ασήμαντες θεωρείτε ότι είναι, αφήνουν πνευματικά συντρίμμια. Ιδιαίτερα μέσα στους ανθρώπους που δεν εξασκούν κανενός είδους καθαρισμό. Σωματικό, συναισθηματικό ή άλλο.
Όσο πιο πολύ αλληλεπιδράτε σεξουαλικά με κάποιον, τόσο πιο βαθιά είναι η σύνδεση και τόσο πιο πολύ η αύρα του ανακατεύεται με τη δικιά σας. Φαντάζεστε την μπερδεμένη αύρα κάποιου που κοιμάται με πολλούς ανθρώπους και κουβαλάει αυτές τις πολλαπλές ενέργειες; Αυτό που ίσως δεν συνειδητοποιούν είναι ότι οι άλλοι μπορούν να νιώσουν αυτή την ενέργεια που μπορεί να απωθήσει την θετική ενέργεια και να ελκύσει την αρνητική ενέργεια στη ζωή σας.


«Πάντα λέω να μην κοιμάστε ποτέ με κάποιον με τον οποίο δε θα θέλατε να είστε»  
Lisa Chase Patterson

Πιστεύω ότι ο αυθεντικός συγγραφέας του ανωτέρω εδαφίου είναι η Lisa Chase Patterson. Το πώς περιέγραψε την σεξουαλικής φύσης σχέση της ανταλλαγής ενέργειας με κάποιον άλλον κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι κάτι που έλεγα σε φίλους για χρόνια. Ήταν ωραίο να βλέπω και κάποιον άλλον να μιλάει γι αυτό.

Είμαστε όλοι σωματικά όντα, αλλά είμαστε επίσης και κάτι πολύ περισσότερο από αυτό, δηλαδή ενεργειακά όντα. Όταν έχετε σεξουαλική σχέση με κάποιον ενώνεστε με την ενέργειά του. Δεν έχει σημασία αν είναι αστρικό σεξ, σωματικό σεξ ή στοματικό σεξ – κάθε φορά που έχετε σεξουαλική σχέση με ένα άλλο άτομο (ή άτομα) απορροφάτε λίγη από την ενέργειά τους και απορροφούν λίγη από την δικιά σας.

Αν κάνετε σεξ με θετικούς, αγαπημένους, εμψυχωτικούς ανθρώπους αυτή η υπέροχη ενέργεια απορροφάται και σας ανεβάζει. Αν κάνετε σεξ με αρνητικούς, πεσσιμιστές, ασταθείς και καταθλιπτικούς ανθρώπους, αυτή η ενέργεια θα σας τσακίζει και θα σας κάνει αδιάφορους μέρα με την μέρα. (Με άλλα λόγια, είμαστε όλοι μοναδικοί στο τέλος). 
Έχετε στο μυαλό σας ότι αν αυτό το άτομο κοιμάται με πολλούς ανθρώπους, απορροφάει την ενέργειά τους. Ένας παντρεμένος ή μια παντρεμένη έχουν απορροφήσει την ενέργεια του συζύγου τους και θα την ανακατέψουν με την ενέργειά σας, αν είστε ο άλλος άνδρας ή η γυναίκα. Και αντίστροφα.
Γι αυτό, την επόμενη φορά που θα ξαπλώσετε με κάποιον ή θέλετε να συνευρεθείτε ερωτικά για το αστρικό σεξ να θυμάστε ότι αν δεν καθαρίζει την ενέργειά του τακτικά, θα έχετε σεξουαλική σχέση με οποιονδήποτε έχει συνευρεθεί ερωτικά αυτό το άτομο.

Α, και έτσι για να ξέρετε, αυτό δεν είναι μια καινούρια ανακάλυψη. Οι Χριστιανοί συχνά αποκαλούν αυτή τη σύνδεση «δέσιμο ψυχών». Είναι επίσης ευρέως αναφερόμενο στην μελέτη του Ταντρικού Σεξ.

Όσο συγκεντρώνουμε ανεπιθύμητες ενέργειες στην καθημερινή ζωή, ο τακτικός καθαρισμός της αύρας υποστηρίζει την υγεία και το ευ ζειν. Σαν λαγουδάκια ψυχικής σκόνης, τριγυρνάμε συλλέγοντας συντρίμμια στην αύρα μας, μέχρι τελικά να κάνουμε κάτι για να την καθαρίσουμε.
Είναι το ίδιο με την προσωπική υγιεινή. Αν δεν κάνετε μπάνιο, το σώμα σας θα γίνεται ολοένα και πιο βρώμικο. Σταδιακά η μυρωδιά γίνεται ανυπόφορη. Τελικά το σώμα σας γίνεται χώρος που συντελεί στην ανάπτυξη ασθενειών και βακτηρίων.
Αν δεν καθαρίσετε την αύρα σας, το πνευματικό σας ενεργειακό σύστημα θα γίνεται και αυτό ολοένα και πιο βρώμικο. Τελικά θα γίνετε ανεπιθύμητοι στους άλλους (παρόλο που μπορεί να μην κατανοούν συνειδητά το γιατί). Το ενεργειακό σας σύστημα τότε ξεκινά να ελκύει χαμηλότερες δονήσεις οι οποίες είναι και αυτές ανθυγιεινές για εσάς και τους άλλους.

Στον σύγχρονο πολιτισμό περιμένουμε από τους ανθρώπους να φροντίζουν για την προσωπική τους υγιεινή με το να κάνουν μπάνιο τακτικά, αν όχι καθημερινά. Αλλά δεν είμαστε ακόμα τόσο πνευματικά εξελιγμένοι!

Καθαρίζοντας την αύρα σας
Όπως ακριβώς με το να πλένετε τα χέρια σας, καθαρίζεται ένα μέρος του σώματός σας, και το πλύσιμο του προσώπου σας φροντίζει κάτι άλλο… διαφορετικές προσεγγίσεις του καθαρισμού της αύρας θα σας υποστηρίξουν στον καθαρισμό διαφόρων πλευρών του ενεργειακού σας συστήματος. Κάποιες προσεγγίσεις του καθαρισμού της αύρας είναι περισσότερο ελαφριές- με όρους προσωπικής υγιεινής- όπως το να αλλάζετε τα ρούχα σας ή να βάζετε αποσμητικό. Είναι ακόμα χρήσιμες, αλλά δεν μπορούν να αναπληρώσουν το μπάνιο! Άλλες μέθοδοι αυρικού καθαρισμού πάνε πιο βαθιά- ισοδύναμες με ένα καλό τρίψιμο- ή ισοδυναμούν με μία αποτοξινωτική θεραπεία σπα.

Επιλογές για καθαρισμό

1. Μπάνιο με άλατα Epsom
Το νερό βοηθάει να φύγει η βρωμιά, τόσο σωματικά όσο και ενεργειακά. Η προσθήκη αλάτων Epsom στο μπάνιο σας, διεγείρει τη ροή της ενέργειά σας και επίσης απομακρύνει μικρά ψυχικά συντρίμμια από την αύρα σας.

2. Κολύμπι
Το να βυθίζεστε στο νερό βοηθάει στον καθαρισμό της αύρας. Καθώς το νερό της θάλασσας περιέχει αλάτι και μέταλλα, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στην απομάκρυνση μικρών ψυχικών συντριμμιών από την αύρα σας.

3. Το φως του ηλίου
Η ήπια έκθεση στο φως του ηλίου διεγείρει τη ροή της ενέργειά σας. Μερικές κατώτερες δονήσεις δεν μπορούν να υπάρξουν όταν εκτίθεστε στο λαμπερό φως.


4. Ισχυρές μέθοδοι για τον καθαρισμό της αύρας…

Διαλογισμός για την αύρα
Ακόμα και ο βασικός διαλογισμός σας βοηθάει να χαλαρώσετε και να απελευθερωθείτε. Ο διαλογισμός για την αύρα δουλεύει άμεσα με την απελευθέρωση αχρείαστων ενεργειών μέσω της γείωσης, του καθαρισμού της αύρας, τα ενεργειακά κανάλια και τα τσάκρα. Ένας από τους πιο δυνατούς τρόπους να καθαρίσετε και να φροντίσετε την αύρα σας είναι ο διαλογισμός για την αύρα που βασίζεται στην ενέργεια.

Επούλωση της αύρας
Σε μια επούλωση της αύρας, ο θεραπευτής σας υποστηρίζει με το να καθαρίζει τις ανεπιθύμητες ενέργειες στο σύστημά σας. Ο θεραπευτής σας βοηθάει να βγάλετε από το σώμα σας τα ψυχικά συντρίμμια, ξεμπλοκάρει τα κανάλια ενέργειας και σας βοηθάει να πάρετε την δικιά σας ροή ενέργειας. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την επούλωση της αύρας, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να ερευνήσετε το Ρέικι. Αν θέλετε να το βιώσετε οι ίδιοι, σας συνιστώ να ψάξετε για έναν θεραπευτή Ρέικι στην περιοχή σας.

Διάβασμα της αύρας

Συχνά συγχέουμε την ενέργεια άλλων ανθρώπων με την δική μας ενέργεια. Όταν παίρνουμε για δική μας την ενέργεια άλλων, δε θέλουμε να την ελευθερώσουμε. Συνεχίζουμε να την κρατάμε γιατί νομίζουμε ότι είναι δική μας! Σε ένα μυστικιστικό διάβασμα της αύρας, ένας ειδικός που μπορεί να την διαβάσει μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τη δική σας ενέργεια και να διακρίνετε την ξένη ενέργεια. Όταν αναγνωρίσετε ότι μια ενέργεια δεν είναι δική σας, είναι πιο εύκολο να απελευθερωθείτε από αυτήν.

Νιώστε τα συναισθήματά σας
Όταν η συναισθηματική σας ενέργεια είναι μπλοκαρισμένη, δημιουργεί συμφόρηση και πάει πίσω το πνευματικό σας ενεργειακό σύστημα. Αυτό διευκολύνει το κόλλημα στις ανεπιθύμητες ενέργειες. Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει τα κρυμμένα αισθήματα, τότε απελευθερώνεται ενέργεια. Αυτή η κίνηση και η ροή σας στηρίζει στον καθαρισμό των ψυχικών σας συντριμμιών.


Άλλες επιλογές για τον καθαρισμό της αύρας
 Ο άνεμος
Το να στέκεστε με μία ανοικτή στάση σώματος σε έναν δυναμό άνεμο, σας βοηθάει στην απελευθέρωση ανεπιθύμητων ενεργειών. Το αεράκι της θάλασσας περιέχει υγρασία, αλάτι και μεταλλικά στοιχεία. Οι άνεμοι στους ωκεανούς είναι ιδιαίτερα ωφέλιμοι για τον καθαρισμό της αύρας.

Η κηπουρική ή το να βρίσκεστε στη φύση
Μέσω της κηπουρικής και της επαφής σας με τη φύση, έρχεστε σε άμεση επαφή με την γη. Αυτό σας βοηθάει να γειωθείτε και να απελευθερώσετε ανεπιθύμητες ενέργειες από το σύστημά σας.

Δημιουργικότητα
Το να δημιουργείτε κάτι με το οποίο είστε ενθουσιασμένοι σας ανεβάζει πολύ δημιουργικά. Αυτές οι εκτοξεύσεις της δημιουργικής ενέργειας διεγείρουν την ροή της ενέργειά σας και σας βοηθούν να απελευθερώσετε τις μπλοκαρισμένες και ανεπιθύμητες ενέργειες.