Translate

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Το έκτο τσάκρα: H Δύναμη της Βαθιάς Γνώσης

ΤΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΡΑ: ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΠΑΛΛΟΜΕΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Την Τετάρτη 27 Απριλίου 20:00- 22:30 στον “ΑΓΑΠΗΣ ΧΩΡΟΣ” θα έρθουμε σε επαφή με το έκτο μας τσάκρα. Το τσάκρα της “αιώνιας σοφίας”. 

To έκτο ενεργειακό μας κέντρο μπορούμε να το παρομοιάσουμε σαν ένα τόξο που μας συνδέει με ό,τι πιο βαθύ υπάρχει ανάμεσα στο σύμπαν και στον εαυτό μας. Είναι το μυστήριο της ζωής και του θανάτου. Η παλλόμενη σύνδεση με το άγνωστο.

Όταν έχουμε ανοικτό το τρίτο μάτι μπορούμε να αντιληφθούμε πως η δυστυχία, η μιζέρια, η ντροπή και οι ενοχές που μπορούν να υπάρχουν μέσα μας στην καθημερινότητα δεν αποτελούν παρά ένα κοσμικό αστείο. Καθώς αφυπνιζόμαστε και ερχόμαστε σε επαφή με τον Εσωτερικό Παρατηρητή η ύπαρξή μας πλημμυρίζει ανακούφιση και χαρά. 



Όταν το τρίτο μας μάτι διαπερνά τα πέπλα που συσκοτίζουν την αγνότητα της ύπαρξής μας τότε οδηγούμαστε στην γαλήνη και στην πληρότητα. 

Σε αυτή τη συνάντηση θα βαδίσουμε στο μονοπάτι της παλλόμενης ενέργειας για να συνδεθούμε με το 6ο ενεργειακο μας κέντρο, να γνωρίσουμε τις ποιότητες του και να διευρύνουμε τη διαισθητική και την ενεργειακή μας αντίληψη. 
Θα μάθουμε ακόμη πως να δεχόμαστε και ταυτόχρονα να δίνουμε ενέργεια στον σύντροφό μας, στους φίλους μας, γενικά στους ανθρώπους που συναναστρεφόμαστε, παραμένοντας συγχρόνως, επικεντρωμένοι στον εαυτό μας.


Συντονίστρια Δέσποινα Παλαμάρη


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 
697 321 6895  &   6932755511 


"ΑΓΑΠΗΣ ΧΩΡΟΣ"
Ναυάρχου Σαχτούρη 9, 
Παράδεισος Αμαρουσίου
Αθήνα


Την επόμενη Τετάρτη 4 Μαΐου στον ίδιο χώρο θα έρθουμε σε επαφή με το έβδομο τσάκρα για να συναντήσουμε τις ποιότητες του... 
Και ξεπερνώντας τα όρια του εκπαιδευμένου "νου" να βιώσουμε την έκσταση της απεραντοσύνης του "καθαρού ουρανού"!!!

namaste
despoina palamari