Translate

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΗΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: ¨Η συνομιλία με τα Τσάκρα¨

ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ

Σάββατο 16 Απριλίου 

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ

Ajna Yoga Pilates Studio

ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ 6 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το Σάββατο 16 Απριλίου στο ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ Ajna Yoga Pilates Studio στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ώρα 18:30-22:30 θα ταξιδέψουμε στο εσωτερικό μας Σύμπαν, να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και να αξιοποιήσουμε όλο το δυναμικό που έχουμε έτσι ώστε, να μπορούμε να βαδίζουμε με Ελευθερία στο μονοπάτι της Αγάπης φτιάχνοντας υγιείς σχέσεις. 


Η συνομιλία με τα τσάκρα
Γνωρίζατε πως τα τσάκρα σας (ενεργειακά κέντρα) μπορούν να σας μιλήσουν; Πως μπορούν να σας μεταφέρουν τα κρυμμένα μηνύματα από το σώμα σας; Πως μπορούν να σας πουν όχι μόνο τι συμβαίνει εκεί μέσα, στον εσωτερικό σας κόσμο αλλά και τι ζητάει το ΕΙΝΑΙ σας, ο ΕΑΥΤΟΣ σας, για να χαλαρώσει και να θεραπευτεί;


Η ενέργεια και η συνειδητότητα είναι οι πιο δυνατοί, οι πιο αποτελεσματικοί θεραπευτές που υπάρχουν αλλά, δεν θα είχαν καμιά δύναμη, αν το σώμα δεν ανταποκρινόταν. 

Η πολυπόθητη αλλαγή έρχεται μέσα από το σώμα και ο ήχος από τις ηχογαβάθες και τα γκογκ, το ηχομασάζ στα τσάκρα και οι διαλογιστικές τεχνικές που θα χρησιμοποιήσουμε σε αυτό το σεμινάριο θα διευκολύνουν τον δρόμο μας προς την αλλαγή. 

Χρειάζεται να βρούμε την επαφή με τον εαυτό μας, για να μπορέσουμε να έχουμε αρμονική σχέση οποιασδήποτε μορφής με τους γύρω μας. 


Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη


Τηλ επικοινωνίας: 6973216895 & 2314020915


Συμμετοχή : 30 ευρώ