Translate

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Βαδίζοντας στο Ταντρικό μονοπάτι


Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 
17:00-20:00


Nikol Yoga & Meditation House "αρμονία"

Υπαπαντής 118 Κερατσινι 




Το μονοπάτι της Τάντρα είναι Πνευματικό και ταυτόχρονα Θεραπευτικό. Όποιος περπατά σε αυτό, αντιλαμβάνεται και εκτιμά τον αισθησιασμό και τη σεξουαλικότητα ως ένα Συνειδητό Διαλογισμό (Ιερή Σεξουαλικότητα). 


Την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 17:00-20:00 αν επιλέξετε να βαδίσετε μαζί μας στο Ταντρικό μονοπάτι θα έχετε την ευκαιρία ανοίγοντας την καρδιά και Συνδέοντας την Αγάπη με την Σεξουαλικότητα, να μάθετε να Απολαμβάνετε τον Εαυτό σας και να δημιουργείται τις συνθήκες για να έχετε Επιτυχημένες Ερωτικές Σχέσεις που θα κρατάνε στο βάθος του χρόνου.

Διαλογιστικός χορός, Τεχνικές χαλάρωσης, Αναπνευστικές ασκήσεις και Ταντρικά Παιχνίδια με τις αισθήσεις μας θα πλαισιώσουν αυτό απολαυστικό το τρίωρο σεμινάριο και θα μας δείξουν τον τρόπο όπου οι απλές, συνηθισμένες μας στιγμές μπορούν να γίνουν ένα με τις Ιερές Διαστάσεις της Ζωής.

Η Τάντρα λέει: Αν δεν μπορέσεις να απολαύσεις τον εαυτό σου, δεν θα μπορέσεις να βοηθήσεις κανένα να απολαύσει. Αν δεν είσαι πραγματικά ικανοποιημένος με τον εαυτό σου, δεν μπορείς να υπηρετείς και να προσφέρεις στους άλλους. Δεν μπορείς να τους βοηθήσεις να πετύχουν την δική τους ικανοποίηση.


Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη 


Πληροφοριες: 6973062952 & 6973216895



Nikol Yoga & Meditation House "αρμονία"
Υπαπαντής 118, Κερατσινι 
Πειραιάς