Translate

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Ταντρική Αλχημεία: Επαφή με τα Αρχέτυπα

Άντρας-Γυναίκα «ο χορός των ενεργειών»


Τετάρτη 20 Ιανουάριου 
20:00-22:30

Αγάπης Χώρος

Την Τετάρτη στις 20 Ιανουάριου στον "Αγάπης Χώρος' ξεκινά ένας καινούργιο Ταντρικό σεμινάριο που θα ολοκληρωθεί σε 6 συναντήσεις και ονομάζεται ΤΑΝΤΡΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ 

Βαδίζοντας ακόμα μια φορά στο Ταντρικό μονοπάτι σε αυτό το σεμινάριο όχι μόνο θα συναντήσουμε τις αρχετυπικές μορφές του άντρα και της γυναίκας μέσα μας αλλά θα κατανοήσουμε και τον τρόπο που συμπεριφέρονται και αντιδρούν, έτσι ώστε να μπορέσουμε να φέρουμε την μεταξύ τους σχέση σε αρμονία. 

θα έρθουμε σε επαφή με εκείνες τις ποιότητες που ονομάζουμε αρσενικές αλλά που όλοι έχουμε μέσα μας όπως το να είμαστε δημιουργικοί, περιπετειώδης, τολμηροί, αποφασιστικοί, το να παίρνουμε πρωτοβουλίες, αλλά και τις γυναικείες ποιότητές μας όπως το να είμαστε δεκτικοί, υπομονετικοί, διαισθητικοί, τρυφεροί με ενσυναίσθηση και κατανόηση για τις καταστάσεις και τους άλλους ανθρώπους. 

Θα μάθουμε δηλαδή πώς να εκφράζουμε αυθόρμητα την αρσενική (ενεργητική) και τη θηλυκή (δεκτική) πλευρά της φύσης μας και μέσα από αυτό να ¨παίξουμε¨, να διασκεδάσουμε και να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας.


Ενεργειακά ταντρικά μασάζ, διαλογιστικές αναπνευστικές τεχνικές, ταντρικά παιχνίδια, ήχοι από γκογκ και ηχογαβάθες θα συμβάλουν όχι μόνο στο να κατανοήσουμε αλλά και στο να αφομοιώσουμε την αλλαγή...


Συνήθως η εξωτερική πραγματικότητα είναι ένα καθρέφτισμα του εσωτερικού μας κόσμου και οι σύντροφοι μας καθρεφτίζουν την εσωτερική εικόνα που έχουμε στην ψυχή μας για το αντίθετο φύλο. Αν καταφέρουμε να κατανοήσουμε τον άντρα και τη γυναίκα μέσα μας και μπορέσουμε να αναπτύξουμε όλες τις ποιότητές μας τότε θα μπορέσουμε όχι μόνο να έρθουμε πιο κοντά στον σύντροφό μας αλλά και να ¨χτίσουμε¨ αρμονικές σχέσεις με τους γύρω μας. 


ΤΑΝΤΡΙΚΗ ΑΛΧΗΜΕΙΑ

Οι συναντήσεις μας

20 Ιανουαρίου: Συνάντηση με τα Αρχέτυπα
1ο μέρος: Συνομιλώντας με τα Αρχέτυπα

27 Ιανουαρίου: Συνάντηση με τα Αρχέτυπα
2ο μέρος: Αναγνωρίζοντας τις αρχετυπικές ποιότητες στην συμπεριφορά μας


3 Φεβρουαρίου: Άντρας-Γυναίκα «ο χορός των ενεργειών» 
1ο μέρος

10 Φεβρουαρίου: Άντρας-Γυναίκα «ο χορός των ενεργειών» 
2ο μέρος

17 Φεβρουαρίου: Θεραπεύοντας τη σχέση μας με τα Αρχέτυπα

24 Φεβρουαρίου: Το ενεργειακό μασάζ yin-yank



Συντονίστρια: Παλαμάρη Δέσποινα 


Τηλέφωνα επικοινωνίας: 
697 321 6895   &   6932755511 

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΤΑΝΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ 

Τόπος συναντήσεων: "ΑΓΑΠΗΣ ΧΩΡΟΣ"
Ναυάρχου Σαχτούρη 9, Παράδεισος Αμαρουσίου
Αθήνα