Translate

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Σώμα, ο γνωστός άγνωστος

Βιωματικό Εργαστήρι Αυτοβελτίωσης

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου
19:30-22:30
L.A Theater 

Το βιωματικό σεμινάριο «το φιλί της πεταλούδας» συνεχίζεται και τον καινούργιο χρόνο. 
Στην επόμενη συνάντηση μας Παρασκευή 8 Ιανουαρίου στο L.A Theater 19:30-22:30 θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στο εσωτερικό μας Σύμπαν. Να επικοινωνήσουμε με το σώμα μας, να το γνωρίσουμε, να ακούσουμε την δική του αλήθεια και να συνειδητοποιήσουμε με ποιο τρόπο (σκέψεις - πράξεις) το εγκλωβίζουμε και δεν το αφήνουμε να «ανασάνει» ελεύθερο.

Χρειάζεται να γνωρίζουμε ότι η ενέργεια και η συνειδητότητα είναι οι πιο δυνατοί, οι πιο αποτελεσματικοί θεραπευτές που υπάρχουν αλλά, δεν θα είχαν καμιά δύναμη, αν το σώμα δεν ανταποκρινόταν.


Το σώμα έχει ανά πάσα στιγμή την συναίσθηση των πάντων. Γνωρίζει τι σκέφτεται ο εγκέφαλος, σε ποια συναισθηματική κατάσταση βρισκόμαστε και ποιες είναι οι βαθύτερες πεποιθήσεις μας γιατί όλες είναι καταγεγραμμένες στην κυτταρική του μνήμη. Αλλάζοντας την συνειδητότητά μας και τον τρόπο που κυλά η ενέργεια μέσα μας αλλάζει και το σώμα, αλλάζει και ο τρόπος που αντικρίζουμε τη ζωή.

Η πολυπόθητη αλλαγή έρχεται μέσα από το σώμα και ο ήχος από τις ηχογαβάθες και τα γκογκ, το ηχομασάζ και οι διαλογιστικές τεχνικές που θα χρησιμοποιήσουμε σε αυτό το σεμινάριο θα διευκολύνουν τον δρόμο μας προς την αλλαγή.


Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη


Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου:
L.A. (Life n' Art) Theater
Κωνσταντινουπόλεως 82, Γκάζι
Μετρό Κεραμεικός


Πληροφορίες: 210 5789337 & 6973216895