Translate

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Επαφή με τους προγόνους και αρχέγονη εμπιστοσύνη

Βιωματικό Εργαστήρι Αυτοβελτίωσης 
«το φιλί της πεταλούδας»

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 19:30 με 22:30 
L. A. Theater 

Αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι κάτι για να ενισχύσεις την δύναμη σου, την ζωτικότητα σου, την αυτοπεποίθηση σου, την αγάπη προς τον εαυτό σου τότε σου προτείνουμε να έρθεις την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 19:30 με 22:30 στο L. A. Theater που μέσα από το εργαστήρι «το φιλί της πεταλούδας» θα έρθουμε σε επαφή έναν ιδιαίτερο κλάδο της Ηχοθεραπείας που λέγεται Βιογραφική Εργασία και αφορά την σύνδεση με τους προγόνους μας 

Ο  κάθε άνθρωπος είναι το παρελθόν το παρόν και το μέλλον του. Το παρελθόν δεν είναι μόνο ότι έχει ζήσει μέχρι σήμερα κάποιος, αλλά εμπεριέχει όλους τους προγόνους του και όλες τις ενέργειες και τις επιρροές που προέρχονται από αυτούς και τον επηρεάζουν με θετικό ή αρνητικό τρόπο στη ζωή του. Σε αυτό το εργαστήρι θα ενδυναμωθούμε ενεργειακά λαμβάνοντας όλα τα δώρα που έχει φέρει η Ψυχή μας από το ¨παρελθόν¨ είτε τα γνωρίζουμε είτε όχι.
Θα ξεκινήσουμε με έναν σούφικο διαλογισμό για να ανοίξουμε την καρδιά μας και τα υλικά μας όρια για να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε μέσα  στο Χρόνο και  να έρθουμε σε επαφή με τους προγόνους μας. 
Θα φωτίσουμε με την βοήθεια των ήχων (γκογκ και ηχογαβάθες) με προσοχή και ακρίβεια τη ζωή μας.  Θα «δούμε» το παρελθόν, το παρόν και τις μη βιωμένες μας δυνατότητες ώστε να ενισχύσουμε την προσωπική μας ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα. 

Μετά θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας στο «Χώρο της Ζωής» και με τη συνοδεία πάλι των ήχων θα αγγίξουμε όλο το φάσμα της ζωής μας επιτρέποντας στο υγειές ’’κομμάτι’’ που υπάρχει μέσα στον καθένα μας, στο ανεπηρέαστο ’’κομμάτι’’ από προσδιορισμούς και εμπόδια, να δονηθεί και να επηρεάσει συνολικά την οντότητά  μας.

Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη



Οι επόμενες συναντήσεις μας
"Γνωρίζοντας το Σώμα, τον Γνωστό Άγνωστο"
8 Ιανουαρίου 

"Επαφή με τα Αρχέτυπα"
15 Ιανουαρίου

"Ταντρική Αλχημεία"  
22 Ιανουαρίου 

"Αγκαλιάζοντας τον Θεϊκό Εαυτό μας": 29 Ιανουαρίου & 5 Φεβρουαρίου
             



Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: 
L.A. (Life n' Art) Theater
Κωνσταντινουπόλεως 82, Γκάζι  
(Μετρό Κεραμεικός)


Πληροφορίες: 210 5789337 & 6973216895



Δείτε περισσότερα στο: