Translate

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Οι 5 ρυθμοί και το Ενεργειακό μασάζ των 5 στοιχείων

Βιωματικό Ταντρικό Εργαστήρι 

Ταντρικά Μυστικά

Τετάρτη 20:00-22:30
9 & 16 Δεκεμβρίου

"ΑΓΑΠΗΣ ΧΩΡΟΣ"
Ναυάρχου Σαχτούρη 9  
Μαρούσι 

Στις επόμενες δύο συναντήσεις μας θα έρθουμε σε επαφή με τους 5 ρυθμούς και το Ενεργειακό μασάζ των 5 στοιχείων

● Στην πρώτη συνάντηση, Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου, με το διαλογιστικό χορό των 5 ρυθμών θα βιώσουμε τις διαφορετικές ενέργειες που υπάρχουν μέσα μας (γη, νερό, φωτιά, αέρας και αιθέρας) και με Ταντρικά Διαλογιστικά Παιχνίδια θα δούμε με ποιο τρόπο αλλάζει η μορφή επικοινωνίας μας μέσα από αυτές 

●Στην δεύτερη συνάντηση, Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, θα αποχαιρετήσουμε το 2015 με το ενεργειακό μασάζ των 5 στοιχείων. Μέσα από μια απολαυστική και βαθιά χαλαρωτική, θεραπευτική διαδικασία θα φέρουμε σε αρμονία τα 5 στοιχεία, θα εξισορροπήσουμε τη ζωτική μας ενέργεια και θα νιώσουμε γαλήνη και πληρότητα.


Χρειάζεται να ξέρουμε ότι οι αρνητικές σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα καθώς και ένας τρόπος ζωής που δεν βρίσκεται σε αρμονία με τις φυσικές ανάγκες του σώματος μπορεί να εξαντλήσουν την ζωτική μας ενέργεια και να δημιουργήσουν ανισορροπία.
Αν το αιθερικό μας σώμα είναι εξασθενημένο, καθώς είναι ο μεσάζοντας ανάμεσα στο φυσικό σώμα και τα ανώτερα ενεργειακά σώματα, τότε η μεταφορά ενέργειας και πληροφοριών παρεμποδίζεται με αποτέλεσμα να νιώθουμε ότι είμαστε σωματικά, συναισθηματικά και νοητικά μπλοκαρισμένοι. 


Γενικά μπορούμε να πούμε ότι τα ενεργειακά μασάζ αποκαθιστούν τη σχέση ανάμεσα στα 5 σώματα μας το Φυσικό (στοιχεία νερό, φωτιά, γη, αέρας), το Αιθερικό (αιθέρας), το Αστρικό ή Συναισθηματικό, το Νοητικό και το Πνευματικό ή Αιτιατό, εξισορροπούν τη ζωτική μας ενέργεια και αποκαθιστούν την υγεία μας χαρίζοντας μας ευεξία, αρμονία και πληρότητα. 



Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη

Περιορισμένος ο αριθμός των συμμετοχών 
Όσοι ενδιαφέρεστε είναι καλό να κλείσετε εγκαίρως τη θέση συμμετοχής σας και να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας πούμε τι χρειάζεται να έχετε μαζί σας.

Ειδικές τιμές για ζευγάρια

Πληροφορίες: 697 321 6895  &  6932755511 


Τόπος συναντήσεων:  "ΑΓΑΠΗΣ ΧΩΡΟΣ"
Ναυάρχου Σαχτούρη 9,  
Παράδεισος Αμαρουσίου,  Αθήνα



Περισσότερα για τα ενεργειακά μασάζ στο