Translate

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Ταντρικά Μυστικά

Το μασάζ των τσάκρα

Παρασκευή 13 Μαρτίου
19:00-22:00

στην
«Ουράνια Σφαίρα»
Βορείου Ηπείρου 102  Πετρούπολη


Η καθημερινότητα, οι δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις ή ακόμα και η πάλη για την επιβίωση, το άγχος και ο φόβος μπορούν να μας μπλοκάρουν ενεργειακά και να δημιουργήσουν συνθήκες δυσλειτουργίας στο σώμα και το μυαλό. Να επηρεάσουν τα ενεργειακά μας κέντρα και να μας αποδυναμώσουν.
Ένας τρόπος για να εναρμονίσουμε τα τσάκρα και να τα ελευθερώσουμε από τα μπλοκαρίσματα είναι το μασάζ των τσάκρα. Μια πολύ ιδιαιτερη, ενεργειακή, θεραπευτική τεχνική με αιθέραια έλαια που μπορεί να την κάνει ο καθένας και οδηγεί  το σώμα σε μια βαθιά χαλάρωση ενώ ταυτόχρονα ανοίγει το κέντρο της καρδιάς και το κέντρο της κοιλιάς, ησυχάζει το νοητικό κέντρο και επαναφέρει το σώμα στην ισορροπία δημιουργώντας εναρμόνιση ψυχής, σώματος και πνεύματος 

Τα τσάκρα μας μπορούν συμμετάσχουν ενεργητικά στη θεραπεία μας. Μπορούν να μας μιλήσουν και να μας μεταφέρουν τις πιο ουσιαστικές αλήθειες που κρύβονται καλά μέσα στο σώμα μας. Μπορούν να μας πουν όχι μόνο τι συμβαίνει εκεί μέσα αλλά και τι ζητάει ο ΕΑΥΤΟΣ μας, για να χαλαρώσει και να θεραπευτεί!

Το μασάζ των τσάκρα αν το μοιραστείτε με τον/την σύντροφο σας όχι μόνο θα ενισχύσετε το στοιχείο της απόλαυσης μεταξύ σας αλλά θα συναντήσετε ο ένας τον άλλον σε επίπεδο Ψυχής, ενδυναμώνοντας τη σχέση σας.

Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών




Συντονίστρια 
Δέσποινα Παλαμάρη

Πληροφορίες: 6975216895


Κόστος συμμετοχής:  15 ευρώ


Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου 
«Ουράνια Σφαίρα»
Βορείου Ηπείρου 102  Πετρούπολη