Translate

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ταντρικά Μυστικά:

 "Κρατώντας την Ταντρική Φλόγα αναμμένη"

Tην Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου αρχίζει ένας καινούριος κύκλος Ταντρικών συναντήσεων που αφορά τις ερωτικές σχέσεις και θα ολοκληρωθεί σε οκτώ συναντήσεις. 

Η Τάντρα λέει: Ο τελικός στόχος είναι η ενότητα!
Η Ταντρική ένωση είναι μια διαδικασία συγχώνευσης, ένα βαθύ άφημα με εμπιστοσύνη, όπου τα σώματα και οι ψυχές ενώνονται, αγκαλιάζονται, χορεύουν, τραγουδούν, χαϊδεύονται και απολαμβάνουν μέσα από μια όμορφη συμφωνία.

Αν επιλέξετε να βαδίσετε μαζί μας στο Ταντρικό μονοπάτι με την βοήθεια των Κινητικών Διαλογισμών, του Χορού, των Διαλογιστικών ασκήσεων των Αναπνευστικών Τεχνικών, των Ενεργειακών Μασάζ και των Ταντρικών "Παιχνιδιών " θα έχετε την ευκαιρία: 


  1. Να Διώξετε το Φόβο και ανοίγοντας την Καρδιά σας να προσεγγίζετε πιο εύκολα τους ανθρώπους γύρω σας

2.  Να Συνδέσετε την Αγάπη με την Σεξουαλικότητα 

3. Να Μάθετε εκείνα τα μικρά μυστικά που μπορούν να ενώσουν τους άντρες και τις γυναίκες και να κρατήσουν την φλόγα του Έρωτα τους ζωντανή μέσα στο βάθος του χρόνου.

4. Να Μάθετε να ΄΄Ενσυναισθάνεστε΄΄ τον σύντροφό σας για να κάνετε τις Ερωτικές σας Σχέσεις πιο   ΄΄Απολαυστικές΄΄ 

5. Να Αγκαλιάσετε και Να Ενοποιήσετε τις συνηθισμένες σας ερωτικές στιγμές με τις Ιερές Διαστάσεις της Ζωής, γιατί όλες πηγάζουν από το Πνεύμα

6.  Μα κυρίως θα μάθετε να Απολαμβάνετε τον Εαυτό σας και να δημιουργείται τις συνθήκες για να έχετε Επιτυχημένες Ερωτικές Σχέσεις.

Η Τάντρα λέει: 
Αν δεν μπορέσεις να απολαύσεις τον εαυτό σου, δεν θα μπορέσεις να βοηθήσεις κανένα να απολαύσει. 
Αν δεν είσαι πραγματικά ικανοποιημένος με τον εαυτό σου, δεν μπορείς να υπηρετείς και να προσφέρεις στους άλλους. Δεν μπορείς να τους βοηθήσεις να πετύχουν την δική τους ικανοποίηση.

Η Τάντρα λέει: "Το κάθε τι μπορείς να το βιώνεις παιχνιδιάρικα, αλλά ταυτόχρονα να έχεις αίσθηση της Ιερότητας σε κάθε χειρονομία" (Ιερή Σεξουαλικότητα). Αυτός είναι ο τρόπος ώστε οι απλές, συνηθισμένες, ερωτικές στιγμές να γίνουν ένα με τις Ιερές Διαστάσεις της Ζωής.

Το μονοπάτι της Τάντρα είναι Πνευματικό και ταυτόχρονα Θεραπευτικό. Όποιος περπατά σε αυτό αντιλαμβάνεται και εκτιμά τον αισθησιασμό και τη σεξουαλικότητα ως ένα Συνειδητό Διαλογισμό. 

Στόχος της Τάντρα είναι να γνωρίσουμε τα συναισθήματά μας αλλά και του συντρόφου μας (Ενσυναίσθηση). Να χρησιμοποιήσουμε με τέτοιο τρόπο την ενέργειά μας ώστε η σωματική και σεξουαλική ενέργεια, στην ένωση μας, να γίνει ένα με την κοσμική ενέργεια. Να γίνουμε ένα με το Σύμπαν!


Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών 
Όσοι ενδιαφέρεστε είναι καλό να κλείσετε εγκαίρως τη θέση συμμετοχής σας 


Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ


Ειδικές τιμές για ζευγάρια και για όποιον παρακολουθήσει όλο τον κύκλο των 8 μαθημάτων

Οι συναντήσεις από τον Μάρτιο θα γίνονται κάθε δεύτερη και τέταρτη Παρασκευή το μήνα

Πληροφορίες: 210 5051277              

Συντονίστρια: Παλαμάρη Δέσποινα      


Τόπος συναντήσεων: ¨Ουράνια Σφαίρα¨ Β. Ηπείρου 102  στην Πετρούπολη