Translate

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ο δεκάλογος του καλού εραστή

Στην σεξουαλική πράξη η γυναίκα, λόγω φύσης, φέρνει την ποικιλία και την ενέργεια ενώ ο άντρας το βάθος και την ποιότητα. Και μπορεί ένας άντρας να φέρει το βάθος και την ποιότητα μόνο αν είναι «παρών» και έχει διάθεση να μοιραστεί, να προσφέρει. Ένας εγωιστής σύντροφος, στο σεξ, ακόμα κι όταν αγγίζει την γυναίκα, ουσιαστικά δεν προσφέρει γιατί την αγγίζει μόνο και μόνο για να πάρει ικανοποίηση. Να πάρει ερεθισμό. Λειτουργεί μονάχα για να ικανοποιηθεί ο ίδιος. 
Ας δούμε όμως 10 σημαντικές ερωτικές αλήθειες που κάνουν κάποιον να ξεχωρίζει από το πλήθος και να είναι καλός εραστής! 


Οδηγίες χρήσης προς ναυτιλομένους του Έρωτα...            μέσα από μια γυναικεία ματιά


1. Όλη η αλήθεια για την τέχνη του έρωτα περιλαμβάνεται στην πρώτη αρχή.  «Σταμάτα να πιστεύεις ότι είσαι το κέντρο του Σύμπαντος και ότι η Γη γυρίζει γύρω από εσένα». 
Όσο περίεργο κι σου ακούγεται, γιατί ξέρω ότι η μαμά σου έχει καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες να σε κάνει να το πιστέψεις, δεν ισχύει. Αν δεν κάνεις τη σύντροφό σου στο ερωτικό παιχνίδι, το κέντρο του δικού σου κόσμου, της δικής σου Ύπαρξης, τότε δεν θα μπορέσετε να κοινωνήσετε τους πραγματικούς χυμούς του Έρωτα και θα παραμείνετε σε μια διεκπεραιωτική πράξη, ενεργειακού αδειάσματος που θα σας απομακρύνει και θα σας απογοητεύσει. Και τότε θα αναφωνήσετε και οι δυο με μια φωνή: «Ωραίο πράγμα ο Ύπνος».

2. Σταμάτα να ρωτάς: "Σου αρέσει ο τρόπος που σε χαϊδεύω"; "Σου αρέσουν τα φιλιά μου"; "Σου αρέσει το “πουλί” μου;" Σου αρέσει το ένα ή το άλλο, θέλοντας να επιβεβαιώσεις ενδόμυχα ότι εξακολουθείς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος κι ότι η μαμά σου είχε δίκιο λέγοντας ότι είσαι ο καλύτερος. Σταμάτα να ζητάς επιβεβαίωση και άρχισε να της ψιθυρίζεις πόσο όμορφη είναι, πόσο σε ξετρελαίνουν τα μάτια της, το βλέμμα της…. Πόσο σου αρέσει το δέρμα της… 
Άρχισε να της λες με ερωτική φωνή τι είναι αυτό που σου δημιουργεί μεγαλύτερη ερωτική υπερδιέγερση βλέποντάς την, αγγίζοντάς την, ακούγοντάς την, νιώθοντάς την… 
Κάνε τη να νιώσει η βασίλισσα του Έρωτα…

3. Η ερωτική πράξη δεν είναι μια πράξη εξισορρόπησης και απελευθέρωσης των υγρών του σώματος ούτε μια απλή σωματική λειτουργία. Αν την αντιμετωπίζεις έτσι τότε στην επαφή σου με την Γυναίκα θα είσαι βιαστικός και ο μόνος σου στόχος θα είναι τα λίγα υγρά που θα εκτοξευτούν από το σώμα σου. Δεν θα δεις ποτέ τη γυναίκα σαν “θεά” και η ερωτική πράξη δεν θα γίνει ποτέ σκαλοπάτι που θα σε ανεβάσει στην ιερότητα του έρωτα ενώνοντας τις ψυχές σας κι όχι απλά τα σώματα σας. Και μην φοβάσαι την λέξη «ένωση». Αυτή η ένωση δεν θα σε περιορίσει ούτε θα σε φυλακίσει στο λίγο αλλά θα σε απελευθερώσει ανοίγοντας σε στο Όλον.


4. Μην προσπαθείς στο πρόσωπο της ερωτικής συντρόφου σου να “τιμωρήσεις” όλες εκείνες τις γυναίκες που σε πλήγωσαν και δεν μπόρεσαν να δουν “ποιος πραγματικά είσαι”. Άφησε το παλιό και μπες στην ερωτική πράξη με τη φρεσκάδα του καινούριου χωρίς να σκέφτεσαι, χωρίς να βιάζεσαι, απλά Απολαμβάνοντας…


5. Το χάδι που άρεσε σε μια γυναίκα χθες δεν σημαίνει ότι την διεγείρει στον ίδιο βαθμό και σήμερα. Μην εγκλωβίζεσαι μέσα σε μια ρουτίνα χαδιών και κινήσεων. Ούτε εσύ είσαι ο ίδιος άνθρωπος που ήσουν χθες. Αντιμετώπισε την σαν μια καινούρια γυναίκα. Βρες καινούριες λέξεις για να πλανέψεις το μυαλό της. Χρωμάτισέ τες με άλλη χροιά για να ξεσηκώσεις το σώμα της. Ανακάλυψε καινούριους τρόπους για να την αγγίξεις, να την φιλήσεις και να την απογειώσεις. Αντιμετώπισε την ερωτική πράξη σαν ένα απολαυστικό παιχνίδι αποκάλυψης και μοιράσματος που θα σας οδηγήσει στην πληρότητα και την ιερότητα.


6. Παρέσυρε τη γυναίκα στο χορό του έρωτα και μην ρωτάς τελειώνοντας «Σου Άρεσε;» «Είμαι ο καλύτερος;» «Έχεις νιώσει πιο όμορφα;» Μην βγάζεις στην επιφάνεια τη μυαλουδίλα, που σε δέρνει μέσα στη μέρα, μαζί με μπόλικη ανασφάλεια θέλοντας να επιβεβαιώσεις τη μαμά σου που πάντα έλεγε ότι είσαι ο "καλύτερος". 

7. Υπάρχει μια λέξη που λέγεται «ενσυναίσθηση» και είναι καλό να την προσθέσεις όχι μόνο στο λεξιλόγιο σου αλλά και στη ζωή σου. Άρχισε λοιπόν να αφουγκράζεσαι το σώμα της γυναίκας. Να νιώθεις τι θέλει, τι χρειάζεται, ποιος είναι ο ρυθμός του και σε ποια σημεία πρέπει να σταθείς λίγο παραπάνω με το άγγιγμά σου.
Μπορεί η γυναίκα να μην έχει ακόμα απελευθερωθεί από τα στερεότυπα που κουβαλά από την παιδική της ηλικία και να μην έχει καλή επαφή με το σώμα της. Μέσα από τα δικά σου χάδια κάνε την να το αγαπήσει, να απελευθερωθεί  και να φύγει από τους εγκλωβισμούς του μυαλού της που της υπαγορεύουν συγκεκριμένες στάσεις και συγκεκριμένους τρόπους για να ολοκληρώσει. Μύησέ την σταδιακά στον κόσμο του πραγματικού έρωτα, στον κόσμο της παράδοσης και του αφήματος… 


8. Χρησιμοποίησε το στοιχείο της έκπληξης. Χρωμάτισε την ερωτική πράξη με δημιουργική φαντασία και χρησιμοποίησε όλες τις αισθήσεις σου. Παίξε με τις μυρωδιές, με τις γεύσεις, άγγιξε την απαλά ή πιο δυνατά, πρόσθεσε το στοιχείο της φωτιάς (πάθος) στην ερωτική πράξη κάνοντας τις ανάσες σου πιο βαθιές, έτσι ώστε να φτάνουν μέχρι τα γεννητικά σου όργανα και να πυροδοτούν την σεξουαλική υπερδιέγερση. Γίνε τη μια φορά τρυφερός εραστής, την άλλη ένας δυναμικός διεκδικητής… υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείς να κάνεις… Κάνε ότι θέλεις αρκεί να μην επαναλαμβάνεσαι  γιατί η ρουτίνα σκοτώνει όχι μόνο την ερωτική φλόγα αλλά και την εσωτερική σου επιθυμία για Ζωή


9. Η γνώση πολλών “στάσεων” δεν σε κάνει καλό εραστή. Το karma sutra όσες φορές κι αν το έχεις διαβάσει δεν σε κάνει καλύτερο αλλά έναν εραστή γεμάτο γνώσεις. Και το πιο βασικό στοιχείο στην ερωτική πράξη δεν είναι οι γνώσεις αλλά ο ρυθμός, ο κοινός παλμός που έχουν τα δυο σώματα ενωμένα. Δεν θα φτάσεις ποτέ στον κορυφαίο οργασμό μαζί με την σύντροφο σου αν διατηρήσει ο καθένας τον ρυθμό του και ενδιαφέρεται μόνο για την δική του απόλαυση. Μόνο αν νιώσεις το σώμα της συντρόφου σου και βρεις τον κοινό σας ρυθμό μόνο τότε παίρνεις το εισιτήριο για την απογείωση.


10. Κι αν κάνοντάς τα όλα αυτά η γυναίκα που έχεις δίπλα σου παραμένει στους δικούς της εγκλωβισμούς περιορίζοντας τον εαυτό της στο “λίγο” μην παραμείνεις εκεί απλά και μόνο για να επιβεβαιώσεις κάποια στιγμή ότι “είσαι ο καλύτερος”. Προχώρα με το ρεύμα της ζωής και συνάντησε εκείνη τη σύντροφο που θα αναγνωρίσει το «θεό» μέσα σου και μπαίνοντας στο ερωτικό παιχνίδι χωρίς αντιστάσεις ή παιχνίδια μυαλού, θα απολαύσετε μαζί Την Ομορφιά του Έρωτα.


namaste
Ματθίλδη Νέαρχου