Translate

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

¨Ταξίδι προς τα Μέσα¨

Βιωματικό Εργαστήρι Αυτοβελτίωσης  


Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου ξεκινά ένα ¨ταξίδι¨ που  θα περιλαμβάνει 5 τετράωρες μηνιαίες συναντήσεις και ένα τρίωρο ταντρικό σεμινάριο και θα μας δώσει την δυνατότητα 

  • να ταξιδέψουμε στο εσωτερικό μας Σύμπαν 
  • να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και να αξιοποιήσουμε όλο το δυναμικό που έχουμε έτσι ώστε, 
  • να μπορούμε να βαδίζουμε με Ελευθερία στο μονοπάτι της Αγάπης φτιάχνοντας υγιείς σχέσεις. 

Πρόγραμμα συναντήσεων
«Όταν το σώμα μιλάει» 
Η συνομιλία με τα τσάκρα
Σάββατο 13 Δεκεμβρίου       18:00-22:00

«Θεραπεύοντας την πληγωμένη καρδιά»
Σάββατο 10 Ιανουαρίου         18:00-22:00

«Αναζητώντας τον τέλειο σύντροφο»
Αρχέτυπα: γνωρίζοντας τον εσωτερικό άνδρα και την εσωτερική γυναίκα
Σάββατο 7 Φεβρουαρίου         18:00-22:00

«Άντρας-Γυναίκα, ο χορός των ενεργειών»
Σάββατο 7 Μαρτίου                  18:00-22:00

«Μυστικά για επιτυχημένες σχέσεις»
Σάββατο 4 Απριλίου                  18:00-22:00

«Παιχνιδίζοντας με τις αισθήσεις»
Ταντρικό Σεμινάριο
Σάββατο 16 Μαΐου                     19:00-22:00 




Ότι κι αν έχει συμβεί στο παρελθόν, εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τα συναισθήματα μας και συνήθως καταναλώνουμε πολύ ενέργεια για να αποφύγουμε τον Θυμό, το Φόβο και τον Πόνο και να διατηρήσουμε τα προβλήματα στη ζωή μας. Αν την ίδια ενέργεια την κατευθύνουμε στο να δούμε, να νιώσουμε και να κατανοήσουμε τα συναισθήματα μας τότε θα βρεθούμε στο μονοπάτι της Ελευθερίας.

«Ο άνθρωπος που πολεμάει τις ίδιες του τις ενέργειες κάνει το ίδιο λάθος με τον άνθρωπο που δέρνεται με τα ίδια του τα χέρια. Κανένας δεν μπορεί να βγει νικητής. Σε αυτό το είδος της μάχης πάντα θα είσαι νικημένος. Χάνεις όλη σου την ενέργεια.» 
Osho

Η θεμελιώδης φύση του Σύμπαντος είναι, η συνύπαρξη αντίθετων αξιών. Περνάμε πολύ χρόνο από τη ζωή μας προσπαθώντας να μην αποδεχόμαστε την σκοτεινή μας πλευρά και καταλήγουμε να προβάλλουμε αυτά τα χαρακτηριστικά σε άλλους ανθρώπους γύρω μας χάνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο και ενέργεια. 
Καταδικάζοντας κάποια αρνητικά χαρακτηριστικά μας όπως το θυμό, το φόβο, τη ζήλεια, τις ενοχές, τους δίνουμε την δυνατότητα να γιγαντωθούν, να μας κατακλύσουν και να δηλητηριάσουν το σώμα, το μυαλό και την καρδιά μας.. 
Αν τα ίδια συναισθήματα τα προσεγγίσουμε με αποδοχή, τότε θα τα μεταμορφώσουμε και θα διαπιστώσουμε ότι η ίδια ενέργεια που είχαν αυτά θα γίνει κάτι Θεϊκό. Θα γίνει καθαρή Αγάπη που θα μας οδηγήσει σε μια Ζωή γεμάτη Φως.

Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι το πιο σημαντικό εργαλείο πνευματικής εξέλιξης, Τόσο εκείνοι που αγαπάμε όσο και αυτοί που αντιπαθούμε, αποτελούν καθρέφτες του εαυτού μας και καθρεφτίζουν οτιδήποτε αναξιοποίητο υπάρχει μέσα μας. Όλοι είναι εκφράσεις του εαυτού μας και αν μάθουμε να βλέπουμε εμάς μέσα στην αντανάκλαση των ανθρώπων που συναντάμε τότε θα μπορέσουμε να δούμε ευκολότερα τον “εαυτό” μας και να συνειδητοποιήσουμε ποιοι πραγματικά είμαστε...

Για να πετύχει όμως μια οποιαδήποτε εξωτερική σχέση, πρέπει γυναίκες και άνδρες να έρθουμε πρώτα σε επαφή με το σώμα μας. Να το ανακαλύψουμε, να το αποδεχτούμε, να το αγαπήσουμε για να μπορέσουμε να ακούσουμε αυτά που έχει να μας πει έτσι ώστε να καταφέρουμε να μπούμε στο εσωτερικό μας σύμπαν.

Εκεί, ερχόμενοι σε επαφή με τον εαυτό μας, κοιτάζοντας την σκοτεινή και τη φωτεινή μας πλευρά, προσεγγίζοντας τον άντρα και τη γυναίκα μέσα μας, θα μπορέσουμε όχι μόνο να γιατρέψουμε τις πληγές μας, αλλά και να φέρουμε σε ισορροπία τα εσωτερικά αρσενικά και θηλυκά μας χαρακτηριστικά, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μια υγιή σχέση όχι μόνο με τον εαυτό μας, αλλά και με τον καθένα που υπάρχει στη ζωή μας (οικογένεια, σύντροφος, φίλοι, συνεργάτες). 


Συντονίστρια: Δέσποινα Παλαμάρη


Τόπος διεξαγωγής σεμιναρίου: 
L.A. (Life n' Art) Theater
Κωνσταντινουπόλεως 82, Γκάζι ,   
Μετρό Κεραμεικός

Πληροφορίες:    210 5789337   &    6973216895