Translate

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

¨Προκαταρκτικά¨ η Πύλη για την Έκσταση

Ο άντρας και η γυναίκα είναι δυο τελείως αντίθετα πλάσματα. Όλη η φυσιολογία και η ψυχολογία τους είναι διαφορετικές. 
Η σεξουαλικότητα του άντρα είναι περισσότερο τοπική ενώ η σεξουαλικότητα της γυναίκας είναι περισσότερο ολοκληρωτική. Ολόκληρο το σώμα της χρειάζεται να ¨ξυπνήσει¨ για να δοθεί  στην ερωτική πράξη και αν δεν προηγηθεί το παιχνίδι, μια γυναίκα δεν θα μπει ποτέ βαθιά στην ερωτική επαφή. Δεν θα μπορέσει ποτέ να παραδοθεί.
Ας το δούμε όμως πιο αναλυτικά: Ο άντρας και η γυναίκα είναι οι αντίθετοι πόλοι της ίδιας ενέργειας. Ο άντρας είναι ο θετικός πόλος και η γυναίκα είναι ο αρνητικός. Αυτή η πολικότητα όμως υπάρχει και στο κάθε σώμα ξεχωριστά. Στο θηλυκό σώμα, ο κόλπος είναι ο αρνητικός πόλος και το στήθος είναι ο θετικός ενώ αντίθετα στο αντρικό σώμα ο αρνητικός πόλος είναι το στήθος και ο θετικός είναι το πέος. 


Ο άντρας συνήθως δεν ενδιαφέρεται για τα προκαταρκτικά για το ερωτικό παιχνίδι, προτιμά να μπαίνει στη γυναίκα αμέσως, επειδή από την φύση του ο θετικός του πόλος είναι πάντα έτοιμος. Δεν μπορεί να κατανοήσει την διαφορετικότητα της φυσιολογίας τους. Δεν σκέφτεται πως το σώμα μιας γυναίκας ανταποκρίνεται με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι το δικό του, ακριβώς αντίθετα από εκείνον. Αφήνεται απλά στη δική του ενέργεια χωρίς να τον ενδιαφέρει ότι ο αρνητικός πόλος της γυναίκας (τα σεξουαλικά της όργανα) δεν έχουν την δική του ετοιμότητα στην επαφή. 
Η γυναίκα από την άλλη μπαίνοντας στο ερωτικό παιχνίδι επιθυμεί ο ερωτικός της σύντροφος  να την αγγίξει πρώτα στο στήθος, να παίξει μαζί του, να το αγαπήσει και στη συνέχεια να ¨παίξει¨ και με το υπόλοιπο σώμα της. Δεν βιάζεται για την διείσδυση γιατί θέλει να έρθουν σε ετοιμότητα και τα σεξουαλικά της όργανα (αρνητικός πόλος). 

Αν δεν υπάρχει το ερωτικό παιχνίδι, αν δεν έρθουν σε ετοιμότητα και οι δυο θετικοί πόλοι, τότε η γυναίκα αν και θα συμμετέχει στη ερωτική πράξη, στην ουσία θα μείνει ανικανοποίητη, ανεξάρτητα αν προσποιηθεί ή όχι οργασμό. Κι όταν η γυναίκα παραμένει ανικανοποίητη, όταν δεν βιώνει οργασμική εμπειρία τότε και ο οργασμός του άντρα δεν μπορεί να φτάσει μέχρι την ψυχή του. Παραμένει μια τυπική εκσπερμάτωση, ένα τοπικό ξαλάφρωμα. Σε αυτού του είδους την επαφή ο άντρας είναι περισσότερο χαμένος από τη γυναίκα. Αποφορτίζεται εντελώς ενεργειακά επειδή η ενέργεια κυλάει από τον άντρα στη γυναίκα και όχι αντίστροφα. Και όλη η σεξουαλική πράξη  ήταν απλά ένα ξόδεμα ενέργειας που οδήγησε τους δυο συντρόφους να αποδυναμωθούν ενεργειακά να νιώσουν ίσως απογοήτευση και το μόνο που επιζητούν μετά την επαφή είναι να αλλάξουν πλευρό και να κοιμηθούν.
Αν δεν έρθουν σε ετοιμότητα ο αρνητικός και ο θετικός πόλος του άντρα και της γυναίκας, τότε η ενέργεια δεν μπορεί να κυλήσει από το ένα σώμα στο άλλο γιατί δεν θα μπορεί να συμβεί η ένωση των πόλων του στήθους. Και οι δυο ερωτικοί σύντροφοι δεν θα μπορέσουν να βρεθούν σε μια βαθιά εμπειρία ένωσης όπου ο άντρας ¨δίνει¨ ενέργεια και η γυναίκα του την  ¨επιστρέφει¨ μέσα από την καρδιά της. Δεν θα μπορέσουν να βιώσουν την ενέργεια να κυλά κυκλικά μέσα τους ώστε μετά την σεξουαλική επαφή να νιώθουν πιο ζωντανοί, ενεργειακά πιο φορτισμένοι.

Μόνο όταν ο άντρας αρχίζει να κάνει έρωτα στη γυναίκα από το στήθος, μόνο τότε η γυναίκα είναι έτοιμη να μπει στην σεξουαλική επαφή. 
Μόνον όταν τα στήθη της έχουν γεμίσει ενέργεια, και το σώμα της έχει αρχίσει να απολαμβάνει μόνο τότε ανταποκρίνεται στη γυναίκα ο αρνητικός της πόλος, τα σεξουαλικά της όργανα.
Μόνο όταν είναι σε ετοιμότητα όλοι οι πόλοι, μόνο τότε μπορεί η ερωτική επαφή να πάει σε βάθος και να γεμίσει τους δυο συντρόφους ευχαρίστηση και ζωτικότητα. Να προσφέρει μια οργασμική εμπειρία. 

«Δεν πρέπει να ξεχνάς ότι ο οργασμός δεν είναι ανακούφιση, δεν είναι στόχος, αλλά γιορτασμός. Μη βιάζεσαι να φτάσεις κάπου. Απόλαυσε την ερωτική επαφή, το οργασμικό ταξίδι και όταν έρθει να σε συναντήσει ο οργασμός  άφησε τον να απλωθεί από τα δάχτυλα των ποδιών σου μέχρι τα μαλλιά της κεφαλής σου. Άφησε τον να γίνει ένας παλμός που θα δονήσει κάθε κύτταρο του σώματος σου. Άφησε τον να μπει βαθιά μέσα στην ύπαρξη σου, να φτάσει μέχρι την ψυχή σου. 
Κι όταν νιώσεις την ψυχή σου να γιορτάζει τότε θα ξέρεις ότι άνοιξες την πόρτα για να συναντήσεις το Θεό».


Namaste
despoina palamari